fbpx
wat is een retraite

Yoga Retraite

ULTIEM ONTSPANNEN IN ZONNIG FUERTEVENTURA

Quality time met jezelf: Massage, een privékok, zwembad, yoga én dagelijkse workshops van mij.
In samenwerking met Gabi van Petite Retreat wordt alles verzorgd voor je.

Niks moet en alles mag

Volg volledig jouw innerlijke kompas deze week, niks moet en alles mag. 

In verbinding komen met jezelf

Als de drukte van thuis weg valt, ben jij het die zichtbaar wordt. 

Compleet verzorgd

Wij verzorgen deze week alles voor je, zodat jij je kan focussen op jezelf.

Carlijn Sijs

Yoga Retraite: Dit zijn wij

Wij (Carlijn en Gabi) organiseren al 5 jaar lang unieke en persoonlijke yoga retraites in Spanje. 

We staan bekend om onze kleinschalige en zorgvuldig samengestelde retraites, waarbij ontspanning en persoonlijke aandacht centraal staan.

Deze samenwerking versterkt onze missie om een inspirerende en helende omgeving te creëren, waar deelnemers volledig kunnen ontspannen en opladen.

Met activiteiten zoals yoga, pilates, massages en coaching bieden we een holistische benadering van welzijn. Samen zorgen we voor een onvergetelijke en verrijkende ervaring.

Carlijn Sijs

yVoordelen van een Yoga Retraite

In het dagelijks leven wordt er vaak veel van je gevraagd. Er moet worden gewerkt, gekookt, schoongemaakt, opgeruimd, dingen voor de kinderen regelen, cadeaus kopen….

Daardoor kan het in het dagelijks leven soms best een uitdaging zijn om echt die tijd voor jezelf te maken. Om te ontspannen. Of om eens met wat afstand te kijken naar jezelf, jouw leven en de vraagstukken waar je mee rondloopt. Dit zijn de voordelen van een Yoga Retraite:

 

#1 Persoonlijke groei en ontwikkeling 

Onze yoga retraite biedt unieke workshops. Doordat je even helemaal in een nieuwe omgeving bent, versnelt dit jouw persoonlijke groeiproces. We stimuleren jouw zelfontdekking in een nieuwe, zonnige en inspirerende omgeving.

#2 Diepere zelfreflectie & bewustwording

Een yoga retraite biedt een kans tot zelfreflectie en innerlijke groei. Door de focus op mindfulness en zelfbewustzijn kan je meer in contact komen met jezelf, je emoties en jouw behoeften.

#3 Ontspanning & plezier 

In een kleinschalige setting met een groep vrouwen kun je echt genieten en ontspannen. Een yoga retraite biedt de ideale combinatie van plezier, ontspanning en ontwikkeling, even weg van de dagelijkse routine.

#4 Leer beter voor jezelf te zorgen 

Tijdens onze retraites word je volledig ontzorgd, wat je de kans geeft om tot jezelf te komen. Je leert beter voor jezelf te zorgen, zodat je dat thuis ook kan inzetten. 

Deze retraite zou ik iedereen gunnen.  Zon, zee, heerlijk eten en helemaal ontzorgd en geïnspireerd raken door Gabi en Carlijn. Zeer helpend om het vuurtje in mezelf weer terug te vinden.

Sanne (ging mee in maart 2023)

Yoga Retraite: het cadeau aan jezelf

Trakteer jezelf op een paar dagen er helemaal tussenuit. Vind rust, groei en plezier met yoga, workshops en chillen in de zon. Jouw kans om te ontspannen, te lachen en jezelf helemaal op te laden. Puur genieten!

Veel gestelde vragen

Wat is het doel van de retraite?

Het doel van onze Yoga Retraite is om een veilige en verrijkende omgeving te bieden waarin jij je kan losmaken van dagelijkse routine en je kan focussen op jezelf. Het is een kans om te ontspannen, te reflecteren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen door middel van onze activiteiten zoals yoga, massage en workshops. Retraites bieden de unieke mogelijkheid om zowel fysiek als mentaal te herstellen, nieuwe inzichten op te doen en met hernieuwde energie en perspectief terug te keren naar het dagelijks leven.

Welke retraites zijn er?
Hoe kan ik een retraite boeken?

Je kunt eenvoudig een retraite boeken en meer informatie vinden via deze pagina. 

Wat kan ik verwachten tijdens een yoga retraite in Spanje met Gabi en Carlijn Sijs?

Tijdens een retraite kun je een ondersteunende en vertrouwelijke omgeving verwachten waarin jouw doelen en uitdagingen centraal staan. Ik zal verschillende methoden en technieken gebruiken om jouw persoonlijke groei te stimuleren. 

Hoelang duurt een yoga retraite?

De duur van de retraite is meestal 5 dagen, maar dit kan afwijken. Bekijk deze pagina voor actuele data en info rondom de yoga retraites.