fbpx

1-op-1 coaching

Leven op jouw voorwaarden

 

Geef jouw geluksfactor een update

Hoe zit het met jouw algemene geluk? Zit jij nog goed in je vel?
Ik help je om beter te gaan voelen wat er echt bij je past

vrijblijvend matchgesprek aanvragen

1-op-1 coaching

Leven op jouw voorwaarden

 

Geef jouw geluksfactor een update

Hoe zit het met jouw algemene geluk? Zit jij nog goed in je vel?
Ik help je om beter te gaan voelen wat er echt bij je past

vraag gratis matchgesprek aan

Jouw geluksfactor

We zijn gewend om aandacht te besteden aan bijvoorbeeld ons figuur, aan vakantie en onze conditie. Maar hoe zit het met jouw algemene geluk?

Zit jij nog goed in je vel? Ben je blij met je werk, je relatie, je gezondheid en je geluksfactor? Is het nog goed, is het redelijk of ben je zelfs even helemaal vastgelopen?

1-op-1 coaching kan helpen als je zoekt naar een update van jouw geluksfactor. Je kunt coaching inzetten bij heel concrete vragen zoals “ik wil een andere baan maar weet niet wat” of “ik beland vaak in conflictsituaties en wil dat niet”. Maar je bent ook welkom als je er niet precies de vinger op kunt leggen maar je je simpelweg beter/gelukkiger wilt voelen. Bijvoorbeeld minder moe, twijfelachtig of boos.

Ik geloof erin dat we de antwoorden al bij ons dragen, maar soms zien we die simpelweg even niet. De tijd nemen, sparren en gespiegeld worden kunnen dan helpen om meer helderheid te krijgen en stappen te zetten in de juiste richting.

Herken je één van deze dingen?

Hieronder staan een paar uitspraken van mensen die bij mij in coaching kwamen. Dit zijn de dingen waar zij tegenaan liepen.

{

Ik doe mijn best om de dingen te kiezen die ik leuk vind, maar toch blijf ik twijfelen of dit echt is wat bij mij past.

{

Continu heb ik het gevoel dat ik nog iets van mij to-do lijst moet doen. Ik voel me doordeweeks eigenlijk nooit lekker ontspannen.

{

Ik verlies nu best veel energie in mijn werk. Ik zou graag iets willen doen waarmee ik meer impact kan maken. Maar ik heb geen idee wat.

{

Ik blijf maar afspreken met die vriendin terwijl die vriendchap me eigenlijk geen energie meer brengt. Ik voel me er rot over, maar ik probeer er regelmatig onderuit te komen.

{

Ik raak eigenlijk steeds verder teleurgesteld in mezelf omdat ik nergens écht voor ga.

{

Op papier zou ik blij moeten zijn, want ik heb alles wat ik ooit wilde. Maar ik ben niet blij en ik weet niet waarom.

{

Als ik heel eerlijk ben… weten de mensen om mij heen niet wat ik echt wil. Ik vind het een heel ding om dat hardop te zeggen en ik weet niet of ze het zullen begrijpen.

{

Ik word gek van mezelf. Ik sta constant AAN en heb nooit rust in mijn kop.

Omdat er zoveel meer mogelijk is dan je denkt.
Dat is waarom ik coach.

Het kan anders

Ik help je om beter te gaan voelen wat er echt bij je past.
Samen creëren we meer helderheid en rust in je hoofd. We gaan voorbij aan wat je ‘denkt’ te willen en gaan echt naar de essentie van wie jij bent en wat er bij jou past.

Het leven hoort geen 7 (of lager) te zijn. Dat is leuk voor een tentamen, maar voor je eigen leven ga je hopelijk voor een 9+. De veilige keuzes, zijn vaak niet de keuzes waar je hart sneller van gaat kloppen.

Zoals ik mezelf ooit heb beloofd: ik ga intens leven. Met alles erop en eraan. Daar help ik jou ook bij.

Dankbaar & trots

Het was een gigantische drempel voor mezelf om Carlijn te benaderen, maar wat ben ik achteraf dankbaar en trots dat ik dit gedaan heb!

Melissa

34

Nooit verwacht

Ik kon steeds beter diep van binnen voelen wat goed voor me was. Ik kwam in beweging naar mijn eigen doel. Iets dat ik vooraf nooit had verwacht.

Jowieke

44

Expertise

Je merkt dat Carlijn hiervoor is opgeleid en de expertise heeft om te helpen. 

Joy

24

3-maanden coachtraject

Een 1-op-1 coachtraject is voor jou als je klaar bent voor verandering. Als je het zat bent constant tegen dezelfde dingen aan te lopen. Als je klaar bent om jezelf en jouw gevoelens serieus te nemen.

Ik help je graag helderheid creëren, jezelf beter leren begrijpen en stappen maken in de richting die jij op wil. Coaching bij mij is altijd maatwerk, zodat het past bij wat jij op dit moment nodig hebt. 

Het 3-maanden coachtraject is inclusief

Z

6 coachgesprekken

Z

1 terugkomgesprek

Z

Verdiepend werkboek

Z

Mogelijkheid tot tussentijds mailcontact

Z

Toegang tot pagina met bonusmateriaal:
mini-masterclasses, oefeningen en visualisatie

Vrijblijvend matchgesprek

100% kosteloos en vrijblijvend

Coaching heeft alleen effect als de ‘klik’ er is, daarom nodig ik je graag uit vrijblijvend met mij kennis te maken.

In een matchgesprek (45 minuten) onderzoeken we waar je nu staat, waar je graag zou willen staan en wat je nu nog tegenhoudt om daar te komen.

Wat gaan we doen?

=

Kennismaken

=

Onderzoek naar jouw gewenste situatie

=

Wat jou nu nog tegenhoudt om daar te komen

=

Uitleg coaching en coachgesprek

=

Live in Leidschendam of via Zoom

Kennis toepassen

Na vele boeken en cursussen had ik behoefte aan iemand die me kon helpen al die kennis toe te passen op mezelf en mijn situatie.

Domino

29

Duidelijkheid & helderheid

Heel fijn hoe Carlijn duidelijkheid en helderheid creëert als je het zelf even niet meer ziet!

Sabina

33

Dichtbij mezelf

Ik leerde dat je hart leidend mag zijn en ik dichtbij mezelf mag blijven.

Martha

26

Carlijn is altijd eerlijk tegen je

Ik vond het lastig om echt voor mezelf te kiezen. Dat je een keuze maakt, omdat elke vezel in je lijf zegt, dat het een goede keuze is. Dankzij de coaching van Carlijn heb ik dat fundament liggen waar ik zo lang naar op zoek was. Nu durf ik meer ruimte voor mezelf te vragen en durf ik ook echt mijn grens aan te geven. Zonder bang te zijn wat de ander daarvan vindt. Ik doe niet meer hoe het hoort, maar blijf lekker dichtbij mezelf. En die ontdekking en rust, die zou ik anderen ook gunnen. Dus mocht je twijfelen, gewoon dat gesprek inplannen om kennis te maken. Carlijn is altijd eerlijk tegen je.

Lindsay

28

Ik heb nu regie over mijzelf

Ik ging in coaching omdat ik mijzelf ‘in de weg’ zat. Door belemmerende negatieve gedachten, middels dat ‘duiveltje’ op mijn schouder die mij tegen hield in de stap vooruit en het gewoon ‘doen’ en geloven in mijzelf.

De coaching heeft me opgeleverd dat ik de situatie kan relativeren en terugbrengen tot wat het is feitelijk, ipv wat het is in mijn hoofd. Ik heb nu de regie over mijzelf.

Ik zou Carlijn zeker bij anderen aanbevelen voor jouw wijze van coachen: laagdrempelig, nuchter, concreet, ondersteunend, spiegelend en met een flinke saus humor. Door het gebruik van inzichten, concrete voorbeelden wordt wat je al (eigenlijk) wist, helder, logisch en toepasbaar. En…het werkt!

Pauline

57

Ik weet nu hoe ik wil leven

Ik had het meeste last van belemmerende overtuigingen en niet helder hoe ik op mijn voorwaarden wil en kan leven.

Mijn grootste winst van het coachtraject was het helder krijgen van mijn kernwaarden en hoe ik nu leef versus hoe ik wil dat het is (omgeving, gedrag, identiteit, overtuigingen en missie). Doordat ik dat nu helder heb kan ik dit er altijd bijpakken als ik bijvoorbeeld een keuze moet maken om te zien of die keuze bijdraagt aan de manier waarop ik wil leven.

Je bent ontzettend goed in wat je doet. Je hebt niet alleen de kennis om anderen verder te helpen, maar ook praten met jou is heel erg fijn. Je straalt rust en acceptatie uit. Alles is goed. Dat gaf mij de openheid om alles te delen.

Lisa

27

Eén van mijn beste beslissingen ooit

Ik worstelde erg met mezelf en eerlijk gezegd was ik er helemaal klaar mee om op deze manier mijn leven te leiden met weinig zelfvertrouwen.

Tijdens het coachtraject drong het tot me door dat ik mezelf echt op 1 mag zetten, dat ik er mag zijn en mijn stem gehoord mag worden. Hoewel ik soms nog steeds veel ‘moet’ van mezelf, zit ik zeker beter in mijn vel!

In gesprek met Carlijn kan je het echt o-ve-ral over hebben. Haar is niks te gek, raar of vervelend en ze luistert écht naar je. Ik gun iedereen een persoon zoals Carlijn in hun leven.

Petra

27

Je merkt dat Carlijn de
expertise heeft om te helpen

Ik had het meeste last van twijfels en negatieve gedachten. Ik vergeleek mijzelf met anderen, had het gevoel dat mensen het constant over mij hadden en negatief over mij dachten en was gewoon onzeker over mijn eigen pad.

De gedachten zijn er, maar ik laat ze zijn en volg mijn eigen pad. Ik voel mij sterker in mijn vel en weet wat ik moet doen om mij iedere dag beter te voelen!

Ik raad Carlijn aan omdat ze ontzettend goed weet hoe ze moet helpen. Je merkt echt dat ze hiervoor opgeleid is en de juiste expertise heeft.

Joy

24

Dit geeft zoveel rust in mijn hoofd

Ik wilde mezelf weer een beetje terugvinden en meer duidelijkheid in mijn hoofd. Ik dacht wel te weten dat ik van baan wilde veranderen maar waarom precies wist ik niet en ook niet waarom ik de dingen deed zoals ik ze deed op het werk. Ik wilde af van die constante twijfel.

Dat we in zo’n betrekkelijk korte tijd zulke resultaten konden halen had ik niet verwacht.

Ik ben ook heel blij met het zelfvertrouwen dat ik heb gekregen dat als ik een beslissing moet nemen, dat ik dan de juiste hulpbronnen en tools in me heb, dat ik het dus zelf weet en in staat ben om die beslissing te nemen. Dit geeft zoveel rust in mijn hoofd!

Liesbeth

41

Ik leerde vertrouwen op mijn hart

Voor mij betekent coaching: ‘op een toegankelijke manier groeien en meer over jezelf leren’. Op een fijne manier praten over waar je tegen aan loopt met een coach, geeft je nieuwe inzichten en laat je sneller je eigen blokkades zien. Carlijn is precies zo’n hele fijne, waardevolle en toegankelijke spiegel. Met een glimlach en af en toe de nodige humor, brengt ze je tot nieuwe inzichten. Dit doet ze door je niet alleen naar je hoofd te laten luisteren, maar ook vooral naar je hart.

Hierdoor leerde ik dat ik echt op mezelf mag vertrouwen. Ik leerde dat je hart leidend mag zijn en ik dichtbij mezelf mag blijven. Door te blijven nadenken over bepaalde keuzes komen we soms niet verder. Dan is het goed om te gaan luisteren naar wat goed voelt voor jou. Hier helpt Carlijn je bij.

Om via skype coaching sessies te gaan volgen vond ik eerst een beetje onwennig. Carlijn is gelukkig erg toegankelijk en stelt je snel op je gemak. Ik vond het eigenlijk steeds fijner worden!

@liefs.vanmij

Martha

26

Carlijn neemt de tijd om
echt te luisteren

Wat ik heel fijn vond aan het gesprek met Carlijn is dat ze echt haar tijd nam om te luisteren, te begrijpen wat ik zei en vervolgens mij hielp door een vraag te stellen of suggestie te geven. Ze had 100% aandacht voor mijn verhaal en ik voelde al heel gauw dat er een hele fijne open sfeer was wat nodig is om je bloot te stellen.

Nienke

29

Ik kom weer toe aan mijn eigen werk en aan mezelf

Ik liet in mijn werk vaak over me heen lopen en ging over mijn eigen grenzen heen.

Na vele boeken en cursussen had ik behoefte aan iemand die me kon helpen al die kennis toe te passen op mezelf en mijn situatie. Carlijn legt op een duidelijke manier uit in situaties die herkenbaar zijn, zodat je snapt hoe je de tips kan toepassen. Niks ingewikkelds, juist heel praktisch zodat je meteen na je coaching met een onderwerp aan de slag durft te gaan.

Ik kom weer toe aan mijn eigen werk en aan mezelf.

Domino

29

Echt No Noncence, heerlijk!

Ik had moeite met balans vinden. Ik dacht zoveel na over van alles en mijn perfectionisme zat mij in de weg. Van dit alles werd ik ook erg moe en kon ik maar niet ontdekken wat mij wel energie kon geven. Ik wilde graag verder in mijn persoonlijke ontwikkeling en ik merkte dat ik mezelf tegenhield hierin.

Zodra ik nu drang voel als ik ergens mee bezig ben, weet ik dat mijn perfectionisme om de hoek komt kijken. Ik neem dan afstand van mijn bezigheid en vertrouw erop dat de flow weer op een later moment terugkomt. Ook heb ik ontdekt dat ik een groot loyaliteitsgevoel heb en dat ik hierdoor regelmatig over mijn eigen grenzen heen ging. Ik geef mijn grenzen nu beter aan en zie dat mijn kwetsbaarheid tonen mij dichter bij mezelf brengt. Ik luister nu beter naar mijn eigen gevoel. Door hier mee aan de slag te gaan voel ik steeds meer balans, energie en weet ik beter wat er bij mij past.

Carlijn helpt je op een hele fijne en rustige manier helderheid te krijgen. Daarnaast is zij altijd eerlijk tegen je en zorgt ze ervoor dat je niet weg kunt lopen voor je gevoel en legt ze de vinger op de zere plek zodat je ermee aan de slag kunt gaan en verder komt in je persoonlijke ontwikkeling. Echt No Noncence, heerlijk!

Lynda

42

Ik gun iedereen een beetje
Carlijn in hun leven

Ik was nog heel erg op zoek naar mezelf, zowel privé als zakelijk. Ik had een soort laatste schop onder mijn kont nodig, de puntjes op de i. Ik wist gewoon niet welke weg ik in moest slaan. En als ik het al een beetje wist, dan was ik te onzeker om er voor te gaan.

Na de coaching sessies met Carlijn voel ik me sterk en energiek. De puntjes staan op de i. Ik weet wie ik ben en welke weg ik in wil slaan.

Ik keek uit naar onze sessies omdat ik al snel in de gaten had dat er iets in mij aan het veranderen was. Carlijn luistert en heeft echt naar mij gekeken, mijn voorwaardes en me door inzichten en opdrachten begeleid naar mijn weg. Ik gun iedereen een beetje Carlijn in hun leven.

Vol vertrouwen en nieuwe energie ga ik mijn weg volgen. Renske 2.0 is on her way!

Dankjewel lieve Carlijn! Je hebt geen idee hoe blij ik ben, duizendmaal dank!

Renske

29

Ik weet nu waardoor ik
die onrust ervaarde

Ik voelde me vooral heel onrustig in m’n hoofd. Ik was opzoek naar rust en had behoefte om meer mijn eigen keuzes te maken in het leven i.p.v. in die sneltrein te blijven zitten.

Ik weet nu waardoor ik die onrust ervaarde. Ik heb inzichten en handvaten gekregen om hiermee aan de slag te gaan. En in kleine stapjes mijn leven nóg leuker te maken.

Carlijn is heel laagdrempelig en wist precies wat ik nodig had terwijl ik het zelf nog niet eens wist.

Bea

28

Ik voel steeds beter wat goed voor mij is

Mijn coachtraject met Carlijn ben ik gestart vanuit de wens om mijn eigen koers te kunnen varen, meer het leven te leiden dat ik zelf wil i.p.v. wat anderen van mij verwachten. Dat leek mij een bijna onmogelijke opgave omdat ik hier al zo lang mee worstel.

Carlijn wist echter de juiste vragen te stellen, waardoor ik zelf oog kreeg waarom ik dingen juist doe of laat. Ik kon steeds beter diep van binnen voelen wat goed voor me was. Door de opdrachten die ze me gaf tussen de sessies door, kon ik hier ook direct concreet mee aan de slag. Dat zette me aan het denken, maakte nieuwe inzichten in me los en uiteindelijk kwam ik in beweging naar mijn eigen doel. Iets dat ik vooraf nooit had verwacht.

Carlijn heeft een superfijne en rustige manier van coachen, zonder oordeel, waardoor je je veilig voelt om je totaal kwetsbaar op te kunnen stellen.

Jowieke

44

Heel fijn hoe Carlijn duidelijkheid en helderheid creëert

De coaching sessie met Carlijn was heel erg verhelderend. Ze stelde de juiste vragen en luisterde aandachtig. Hierdoor kwamen we echt bij de kern. Ze liet me ook inzien dat ik zelf goed weet wat ik wil en nodig heb, en hielp me om bij deze antwoorden te komen. Door haar manier van coachen werden de antwoorden op mijn vragen al snel helder.

Daarnaast gaf ze goede adviezen en handvatten, waardoor het mij duidelijk werd wat ik kon doen om weer positief verder te kunnen.

Heel fijn hoe Carlijn duidelijkheid en helderheid creëert als je het zelf even niet meer ziet!

Sabina

33

Keuzes maken op gevoel lukt nu

Ik stond voor een ingewikkelde keuze, maar het lukte me niet om deze keuze te maken. Ik besefte me dat ik hier veel vaker tegenaan liep en dat ik er graag mee aan de slag wilde gaan.

Door oefeningen en praktische tips weet ik nu wat ik kan doen om een keuze te maken op gevoel en zelfs welke stappen ik kan ondernemen om hier verder mee aan de slag te gaan.

Ik volgde Carlijn al op Instagram en ik kreeg toen al het gevoel dat Carlijn expertise heeft in het leven en keuzes maken vanuit je hart. Omdat ik dit juist wilde leren, heb ik voor Carlijn gekozen. Dit gevoel klopte en dit merkte ik ook zeker in de manier hoe Carlijn haar coaching vormgeeft.

Nikki

23

Ik voel mij een sterker en blijer persoon

Het was een gigantische drempel voor mezelf om Carlijn te benaderen, maar wat ben ik achteraf dankbaar en trots dat ik dit gedaan heb!

Dankzij de coaching voel ik me een sterker en blijer persoon. Ik durf me nu kwetsbaar op te stellen naar anderen en zie mijn emoties niet als een zwakte maar als een kracht. Carlijn heeft mij de tools gegeven om in verschillende situaties dichter bij mezelf te blijven, maar ook om mezelf meer te uiten.

Ik kan en durf nu mezelf te zijn!

Melissa

34

Ik heb mijn eigen antwoorden kunnen vinden

In de fijne gesprekken met Carlijn heeft ze me geholpen mijn eigen antwoorden te vinden. Ik heb van Carlijn geleerd om verder te kijken en op zoek te gaan naar wat voor informatie er nog achter een antwoord zit.

Heel mooie inzichten. Ook heb ik geleerd om blij te zijn met wat nu goed is en energie te halen uit positiviteit.

Evelien

35

Ik kan je aanraden met Carlijn in gesprek te gaan

Carlijn heeft mij in laten zien dat ik met een aantal praktische oefeningen duidelijkheid over mijzelf en mijn gevoelens kreeg. Ik leerde omgaan met onrust en stress en weer waardering bewust opzoeken.

Dat deed zij altijd op een aandachtige manier en in een fijne sfeer. Wanneer je ook even in de knoop zit met jezelf, kan ik je zeker aanraden om met Carlijn in gesprek te gaan!

Olga

27

Kennis toepassen

Na vele boeken en cursussen had ik behoefte aan iemand die me kon helpen al die kennis toe te passen op mezelf en mijn situatie.

Domino

29

Duidelijkheid & helderheid

Heel fijn hoe Carlijn duidelijkheid en helderheid creëert als je het zelf even niet meer ziet!

Sabina

33

Dichtbij mezelf

Ik leerde dat je hart leidend mag zijn en ik dichtbij mezelf mag blijven.

Martha

26

Kosteloos bij een coachtraject: Werkboek coaching

  • Verdiepende vragen
  • Reflectieverslagen
  • Ruimte voor notities
  • Bonus 1: Inchecken bij jezelf
  • Bonus 2: Boekentips

Veelgestelde vragen

Waarom is een coach zo handig?

In de sportwereld is het doodnormaal: elke topsporter heeft een coach. Niet omdat er wat mis is met de sporter, maar zodat de topsporter alles uit zichzelf kan halen. Zo werkt het ook met lifecoaching: er is niks mis met je. Maar als je alles uit jezelf en het leven wil halen is een coach gewoon verrekte handig.

Waar vinden de gesprekken plaats?

Dat bepaal jij. Mijn fijne coachruimte is gevestigd in Leidschendam en daar ben je van harte welkom. Ik bied ook de mogelijkheid tot videocoaching omdat ik mensen coach door heel Nederland en zelfs in Singapore en Australië. Waar je ook bent ter wereld, wij kunnen altijd coachingsgesprekken voeren. 

Ik vind het spannend om te investeren in mijzelf.

Dat snap ik. De eerste keer dat ik geld uit ging geven aan persoonlijke ontwikkeling vond ik dat ook megaspannend. 

Geld uitgeven aan persoonlijke ontwikkeling is eigenlijk een investering. En het idee van een investering is dat het zichzelf gaat terugbetalen. Dat kan je letterlijk zien: als jij een sterkere mindset hebt durf je sneller om salarisverhoging te vragen of je maakt als ondernemer grotere sprongen. Maar het komt ook op andere manieren bij je terug zoals rust in je hoofd, meer (werk)plezier en een energieker gevoel. 

Je gooit je geld niet weg: je investeert. 

Daarnaast zijn er ook regelingen te treffen om te betalen in termijnen als dat fijn voor je is. 

Hoeveel tijd kost het me?

In dit 3-maanden traject spreken we elkaar elke 2 weken (in overleg kunnen we hier van afwijken) en elke coachsessie duurt 60 minuten. Daarnaast geef ik je soms verdiepende thuiswerkopdrachten mee die zo’n 20-60 minuten in beslag zullen nemen. 

Ik heb een andere vraag

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op carlijn@carlijnsijs.nl of vraag een gratis matchgesprek aan waar je uiteraard ook al jouw vragen kan stellen. Spreken we elkaar snel!

Ervaringen van anderen

In de eerste sessie naar de kern

Ik kwam bij Carlijn met een vage omschrijving van mijn probleem: Naar mijn idee waren alle ingrediënten aanwezig om gelukkig te zijn, maar waarom voelde ik dat niet?

Tijdens de eerste sessie hielp Carlijn mij om tot de kern van mijn probleem te komen. Dat waar ik naar verlangde was INNERLIJKE RUST.

Tijdens het coachingstraject kreeg ik veel inzicht in mijn patronen. En door middel van de fijne, warme coachings wist Carlijn mij steeds dichter naar mijn doel te navigeren en het zelfs te bereiken.

Ik zou iedereen een traject bij Carlijn aanbevelen en gunnen.

Deze investering in jezelf verdien je.

Stephanie

33

Ik mag moeilijk doen

Ik kwam met een burn out bij Carlijn de coaching-ruimte binnen. Een onbestemd gevoel waar ik zelf geen raad mee wist. Ik wist dat er iets moest gebeuren maar wat?

En Carlijn geeft je dat inzicht. Stelt de juiste vragen en langzaamaan kwamen er steeds meer eye-openers. Steeds meer AHA momentjes die ik ging herkennen bij mezelf. Het meest wat mij is bijgebleven van dit traject met Carlijn is dat moeilijk doen mag. Móet zelfs, wil je goed voor jezelf zorgen….

Carlijn is een hele lieve, spontane dame die weet waar ze het over heeft. Een zeer prettig gesprekspartner die je het gevoel geeft dat je er mag zijn, met je tranen en al…. Dus weet je het even niet meer zo goed? Laat zij je helpen, je krijgt er geen spijt van!

Renate

45

Ik durf weer te genieten

Ik was voornamelijk onzeker over zowel mijn kwaliteiten als hoe ik ben als persoon. Ik was altijd bezig met het analyseren van doemscenario’s en kritiek te leveren op hoe ik dingen deed of zou willen doen.

 Momenteel ervaar ik meer rust en ik heb geleerd dat ik vertrouwen mag hebben in mijzelf. Die rust straalt door naar andere opzichten in mijn leven: ik durf weer te genieten van de dingen die ik leuk vind, maak tijd voor mezelf wanneer nodig en ik laat mij minder beïnvloeden door de gedachten die nog wel eens oppoppen in mijn hoofd. 

Carlijn houdt je op een liefdevolle manier een spiegel voor, zodat je je bewust wordt van huidige patronen. Samen kun je vervolgens deze patronen aanpakken. Daarnaast ervaarde ik veel warmte en positiviteit  in onze sessies en niks is te gek om te bespreken. Dit alles maakt de coaching van Carlijn enorm waardevol.

Kimberly

25

Meer verbinding met mijn gevoel

Mijn grootste probleem was dat ik maar bleef piekeren en malen in mijn hoofd over één hele grote vraag: ‘Wil ik kinderen of niet?’

Door de coaching en het huiswerk van Carlijn heb ik weer een betere verbinding gemaakt met mijn gevoel, waardoor ik weer dichter bij mezelf kon komen en dit voor meer inzicht en rust zorgde.

Carlijn is een hele fijne coach. Ze luistert goed, stelt de juiste vragen en geeft het juiste huiswerk mee. Wat ervoor zorgt dat alles weer meer overzichtelijk wordt.

Yvonne

33

Carlijn is altijd eerlijk tegen je

Ik vond het lastig om echt voor mezelf te kiezen. Dat je een keuze maakt, omdat elke vezel in je lijf zegt, dat het een goede keuze is.

Dankzij de coaching van Carlijn heb ik dat fundament liggen waar ik zo lang naar op zoek was. Nu durf ik meer ruimte voor mezelf te vragen en durf ik ook echt mijn grens aan te geven. Zonder bang te zijn wat de ander daarvan vindt. Ik doe niet meer hoe het hoort, maar blijf lekker dichtbij mezelf. En die ontdekking en rust, die zou ik anderen ook gunnen.

Dus mocht je twijfelen, gewoon dat gesprek inplannen om kennis te maken. Carlijn is altijd eerlijk tegen je.

Lindsay

28

Ik volg nu meer mijn gevoel

Ik kon mijzelf niet op nummer 1 kon zetten en wilde vooral altijd klaarstaan voor anderen. Hierdoor deed ik met regelmaat dingen waar ik eigenlijk niet achter stond. 

Ik dacht altijd dat ik de dingen deed die ik zelf belangrijk vond, maar kwam er tijdens de coaching achter dat ik beste veel deed omdat anderen dat (mogelijk) van mij verwachtte. Ik volg nu veel meer mijn gevoel, en dat zorgt voor enorm veel rust. 

Carlijn is enorm empathisch, maar ook direct als het nodig is, waardoor ze je echt een spiegel voor houdt. Ook vond ik het enorm bijzonder hoe snel ze door mij heen prikte! 

Marisja

35

Ik heb nu regie over mijzelf

Ik ging in coaching omdat ik mijzelf ‘in de weg’ zat. Door belemmerende negatieve gedachten, middels dat ‘duiveltje’ op mijn schouder die mij tegen hield in de stap vooruit en het gewoon ‘doen’ en geloven in mijzelf.

De coaching heeft me opgeleverd dat ik de situatie kan relativeren en terugbrengen tot wat het is feitelijk, ipv wat het is in mijn hoofd. Ik heb nu de regie over mijzelf.

Ik zou Carlijn zeker bij anderen aanbevelen voor jouw wijze van coachen: laagdrempelig, nuchter, concreet, ondersteunend, spiegelend en met een flinke saus humor. Door het gebruik van inzichten, concrete voorbeelden wordt wat je al (eigenlijk) wist, helder, logisch en toepasbaar. En…het werkt!

Pauline

57

Ik weet nu hoe ik wil leven

Ik had het meeste last van belemmerende overtuigingen en niet helder hoe ik op mijn voorwaarden wil en kan leven.

Mijn grootste winst van het coachtraject was het helder krijgen van mijn kernwaarden en hoe ik nu leef versus hoe ik wil dat het is (omgeving, gedrag, identiteit, overtuigingen en missie). Doordat ik dat nu helder heb kan ik dit er altijd bijpakken als ik bijvoorbeeld een keuze moet maken om te zien of die keuze bijdraagt aan de manier waarop ik wil leven.

Je bent ontzettend goed in wat je doet. Je hebt niet alleen de kennis om anderen verder te helpen, maar ook praten met jou is heel erg fijn. Je straalt rust en acceptatie uit. Alles is goed. Dat gaf mij de openheid om alles te delen.

Lisa

27

Eén van mijn beste beslissingen ooit

Ik worstelde erg met mezelf en eerlijk gezegd was ik er helemaal klaar mee om op deze manier mijn leven te leiden met weinig zelfvertrouwen.

Tijdens het coachtraject drong het tot me door dat ik mezelf echt op 1 mag zetten, dat ik er mag zijn en mijn stem gehoord mag worden. Hoewel ik soms nog steeds veel ‘moet’ van mezelf, zit ik zeker beter in mijn vel!

In gesprek met Carlijn kan je het echt o-ve-ral over hebben. Haar is niks te gek, raar of vervelend en ze luistert écht naar je. Ik gun iedereen een persoon zoals Carlijn in hun leven.

Petra

27

Je merkt dat Carlijn de
expertise heeft om te helpen

Ik had het meeste last van twijfels en negatieve gedachten. Ik vergeleek mijzelf met anderen, had het gevoel dat mensen het constant over mij hadden en negatief over mij dachten en was gewoon onzeker over mijn eigen pad.

De gedachten zijn er, maar ik laat ze zijn en volg mijn eigen pad. Ik voel mij sterker in mijn vel en weet wat ik moet doen om mij iedere dag beter te voelen!

Ik raad Carlijn aan omdat ze ontzettend goed weet hoe ze moet helpen. Je merkt echt dat ze hiervoor opgeleid is en de juiste expertise heeft.

Joy

24

Dit geeft zoveel rust in mijn hoofd

Ik wilde mezelf weer een beetje terugvinden en meer duidelijkheid in mijn hoofd. Ik dacht wel te weten dat ik van baan wilde veranderen maar waarom precies wist ik niet en ook niet waarom ik de dingen deed zoals ik ze deed op het werk. Ik wilde af van die constante twijfel.

Dat we in zo’n betrekkelijk korte tijd zulke resultaten konden halen had ik niet verwacht.

Ik ben ook heel blij met het zelfvertrouwen dat ik heb gekregen dat als ik een beslissing moet nemen, dat ik dan de juiste hulpbronnen en tools in me heb, dat ik het dus zelf weet en in staat ben om die beslissing te nemen. Dit geeft zoveel rust in mijn hoofd!

Liesbeth

41

Ik leerde vertrouwen op mijn hart

Voor mij betekent coaching: ‘op een toegankelijke manier groeien en meer over jezelf leren’. Op een fijne manier praten over waar je tegen aan loopt met een coach, geeft je nieuwe inzichten en laat je sneller je eigen blokkades zien. Carlijn is precies zo’n hele fijne, waardevolle en toegankelijke spiegel. Met een glimlach en af en toe de nodige humor, brengt ze je tot nieuwe inzichten. Dit doet ze door je niet alleen naar je hoofd te laten luisteren, maar ook vooral naar je hart.

Hierdoor leerde ik dat ik echt op mezelf mag vertrouwen. Ik leerde dat je hart leidend mag zijn en ik dichtbij mezelf mag blijven. Door te blijven nadenken over bepaalde keuzes komen we soms niet verder. Dan is het goed om te gaan luisteren naar wat goed voelt voor jou. Hier helpt Carlijn je bij.

Om via skype coaching sessies te gaan volgen vond ik eerst een beetje onwennig. Carlijn is gelukkig erg toegankelijk en stelt je snel op je gemak. Ik vond het eigenlijk steeds fijner worden!

@liefs.vanmij

Martha

26

Carlijn neemt de tijd om
echt te luisteren

Wat ik heel fijn vond aan het gesprek met Carlijn is dat ze echt haar tijd nam om te luisteren, te begrijpen wat ik zei en vervolgens mij hielp door een vraag te stellen of suggestie te geven. Ze had 100% aandacht voor mijn verhaal en ik voelde al heel gauw dat er een hele fijne open sfeer was wat nodig is om je bloot te stellen.

Nienke

29

Ik kom weer toe aan mijn eigen werk en aan mezelf

Ik liet in mijn werk vaak over me heen lopen en ging over mijn eigen grenzen heen.

Na vele boeken en cursussen had ik behoefte aan iemand die me kon helpen al die kennis toe te passen op mezelf en mijn situatie. Carlijn legt op een duidelijke manier uit in situaties die herkenbaar zijn, zodat je snapt hoe je de tips kan toepassen. Niks ingewikkelds, juist heel praktisch zodat je meteen na je coaching met een onderwerp aan de slag durft te gaan.

Ik kom weer toe aan mijn eigen werk en aan mezelf.

Domino

29

Onvoorstelbaar wat we voor elkaar hebben gekregen in korte tijd

Ik had het meeste last van de kritiek die ik op mezelf had, het was nooit goed genoeg en ik legde de lat torenhoog.  Ik moest een perfecte moeder zijn, een perfecte partner en een perfecte werknemer. Dat kan natuurlijk niet en daardoor vond ik mezelf nooit goed genoeg.

Ik ervaar nu zoveel meer rust in mijn leven. Ik vind dat ik er mag zijn en kies vaak voor mezelf. In mijn drukke leven plan ik mijn tijd beter in en maak betere keuzes. 

Carlijn coacht liefdevol en met humor, maar houdt ook een spiegel voor. Ik vind het onvoorstelbaar wat we in korte tijd voor elkaar hebben gekregen.

Evelien

38

Ik voel weer rust in mijn lijf

Ik had heel veel spanning in mijn lijf. Ik wist niet meer welke richting ik op wilde, ik voelde weinig plezier meer in de dingen die ik deed. Ik was veel aan het piekeren en al mijn energie kwijt aan nadenken wat ik allemaal wel of niet moest.

Ik heb alle gesprekken online gedaan, maar had altijd het gevoel alsof Carlijn bij mij in huis zat ik voelde me op mijn gemak. 

Ik sta nu veel dichterbij mezelf. Ik vertrouw in mijn keuzes en op mijn gevoel, want ik weet wat goed voor mij is. Ik voel weer rust in mijn lijf en sta niet iedere ochtend gespannen op.

Wat ik bijzonder vind aan Carlijn is dat ze precies de juiste vragen weet te stellen en geen oordeel heeft. Ze heeft me heel veel handvaten gegeven waar ik mee aan de slag kan.

Melina

35

Minder onrust in mijn hoofd

Na enig twijfelen (omdat ik het mezelf niet gunde) ben ik gestart met het coaching traject. En wat een goed en mooi kado voor mezelf bleek dat te zijn!!

De negatieve gevoelens, spanning en de onrust van toen is een stuk verbeterd. Ik voel me relaxter, heb meer energie en maak me veel minder druk… Ik leef meer in het NU!!

Normaal ben ik niet zo n prater over mijn gevoelens maar bij Carlijn voelde het heel prettig aan. Ze is een heel fijn, rustig persoon en ze stelt precies de juiste vragen.

Jolanda

43

Invloed op mijn dagelijks leven

Ik was constant “aan” door veel te piekeren en (achteraf gezien) mijn eigen grenzen vaak voorbij te gaan om aan andermans verwachting te kunnen voldoen.

Ik leerde waar mijn gedachtes vandaan kwamen en koos met kleine stapjes steeds meer voor mezelf. Ik ben veel bewuster geworden van mijn gedachtes en hoeveel effect dat heeft (gehad) op mijn dagelijks leven. Ik kies nu steeds meer voor mezelf en niet voor wat ik dacht dat een ander van mij zou verwachten.

Carlijn weet precies te vinden waar ze je mee kan helpen door goed te luisteren en je op je gemak te stellen. Door het vertrouwde gevoel kan je makkelijker samen zoeken naar handvatten/verbeteringen. 

Elsemarije

28

Een investering in jezelf voor altijd

Ik vroeg me af: Blijf ik in mijn werkomgeving of ga ik een nieuw pad volgen?

Carlijn is vakkundig, stelt de juiste vragen en geeft het juiste huiswerk. Het gaf inspiratie, elke keer weer.

Mijn advies: Doen dit is een investering in jezelf voor altijd!

Elise

47

Concrete handvatten

Ik kwam in een dubbele rouwfase (één door een plots overlijden van een dierbare en een levenslange medische diagnose voor mijn dochtertje). Carlijn was mijn steun in deze tijd en vroeg hoe het écht met mij ging. Ik heb hierdoor heldere inzichten gehad en zij heeft mij echt geholpen bij het ‘laten zijn’ van alle gevoelens. Carlijn was er voor mij precies op het juiste moment, met de juiste begeleiding. 

Carlijn is echt een héél prettig, heel rustig en warm persoon bij wie je je op je gemak voelt. Zij luistert écht naar je, heeft geen enkel oordeel en stelt de juiste vragen. Daarnaast geeft ze ook veel handvatten om concreet mee aan de slag te gaan en verder te komen. Absoluut een aanrader als je meer zelfinzicht wilt en tegen dingen aanloopt. 

Jolien

35

Echt no-nonsense, heerlijk!

Ik dacht zoveel na over van alles en mijn perfectionisme zat mij in de weg. Van dit alles werd ik moe en kon ik maar niet ontdekken wat mij wel energie kon geven.

Ik heb ontdekt dat ik een groot loyaliteitsgevoel heb en dat ik hierdoor regelmatig over mijn grenzen ging. Ik geef mijn grenzen nu beter aan en luister beter naar mijn eigen gevoel. Ik voel steeds meer balans, energie en weet ik beter wat er bij mij past.

Carlijn helpt je op een hele fijne en rustige manier helderheid te krijgen. Daarnaast is zij altijd eerlijk tegen je en zorgt ze ervoor dat je niet weg kunt lopen voor je gevoel en legt ze de vinger op de zere plek zodat je ermee aan de slag kunt gaan en verder komt in je persoonlijke ontwikkeling. Echt no-nonsense, heerlijk!

Lynda

42

Ik gun iedereen een beetje
Carlijn in hun leven

Ik was nog heel erg op zoek naar mezelf, zowel privé als zakelijk. Ik had een soort laatste schop onder mijn kont nodig, de puntjes op de i. Ik wist gewoon niet welke weg ik in moest slaan. En als ik het al een beetje wist, dan was ik te onzeker om er voor te gaan.

Na de coaching sessies met Carlijn voel ik me sterk en energiek. De puntjes staan op de i. Ik weet wie ik ben en welke weg ik in wil slaan.

Ik keek uit naar onze sessies omdat ik al snel in de gaten had dat er iets in mij aan het veranderen was. Carlijn luistert en heeft echt naar mij gekeken, mijn voorwaardes en me door inzichten en opdrachten begeleid naar mijn weg. Ik gun iedereen een beetje Carlijn in hun leven.

Vol vertrouwen en nieuwe energie ga ik mijn weg volgen. Renske 2.0 is on her way!

Dankjewel lieve Carlijn! Je hebt geen idee hoe blij ik ben, duizendmaal dank!

Renske

29

Ik weet nu waardoor ik
die onrust ervaarde

Ik voelde me vooral heel onrustig in m’n hoofd. Ik was opzoek naar rust en had behoefte om meer mijn eigen keuzes te maken in het leven i.p.v. in die sneltrein te blijven zitten.

Ik weet nu waardoor ik die onrust ervaarde. Ik heb inzichten en handvaten gekregen om hiermee aan de slag te gaan. En in kleine stapjes mijn leven nóg leuker te maken.

Carlijn is heel laagdrempelig en wist precies wat ik nodig had terwijl ik het zelf nog niet eens wist.

Bea

28

Ik voel steeds beter wat goed voor mij is

Mijn coachtraject met Carlijn ben ik gestart vanuit de wens om mijn eigen koers te kunnen varen, meer het leven te leiden dat ik zelf wil i.p.v. wat anderen van mij verwachten. Dat leek mij een bijna onmogelijke opgave omdat ik hier al zo lang mee worstel.

Carlijn wist echter de juiste vragen te stellen, waardoor ik zelf oog kreeg waarom ik dingen juist doe of laat. Ik kon steeds beter diep van binnen voelen wat goed voor me was. Door de opdrachten die ze me gaf tussen de sessies door, kon ik hier ook direct concreet mee aan de slag. Dat zette me aan het denken, maakte nieuwe inzichten in me los en uiteindelijk kwam ik in beweging naar mijn eigen doel. Iets dat ik vooraf nooit had verwacht.

Carlijn heeft een superfijne en rustige manier van coachen, zonder oordeel, waardoor je je veilig voelt om je totaal kwetsbaar op te kunnen stellen.

Jowieke

44

Heel fijn hoe Carlijn duidelijkheid en helderheid creëert

De coaching sessie met Carlijn was heel erg verhelderend. Ze stelde de juiste vragen en luisterde aandachtig. Hierdoor kwamen we echt bij de kern. Ze liet me ook inzien dat ik zelf goed weet wat ik wil en nodig heb, en hielp me om bij deze antwoorden te komen. Door haar manier van coachen werden de antwoorden op mijn vragen al snel helder.

Daarnaast gaf ze goede adviezen en handvatten, waardoor het mij duidelijk werd wat ik kon doen om weer positief verder te kunnen.

Heel fijn hoe Carlijn duidelijkheid en helderheid creëert als je het zelf even niet meer ziet!

Sabina

33

Keuzes maken op gevoel lukt nu

Ik stond voor een ingewikkelde keuze, maar het lukte me niet om deze keuze te maken. Ik besefte me dat ik hier veel vaker tegenaan liep en dat ik er graag mee aan de slag wilde gaan.

Door oefeningen en praktische tips weet ik nu wat ik kan doen om een keuze te maken op gevoel en zelfs welke stappen ik kan ondernemen om hier verder mee aan de slag te gaan.

Ik volgde Carlijn al op Instagram en ik kreeg toen al het gevoel dat Carlijn expertise heeft in het leven en keuzes maken vanuit je hart. Omdat ik dit juist wilde leren, heb ik voor Carlijn gekozen. Dit gevoel klopte en dit merkte ik ook zeker in de manier hoe Carlijn haar coaching vormgeeft.

Nikki

23

Ik voel mij een sterker en blijer persoon

Het was een gigantische drempel voor mezelf om Carlijn te benaderen, maar wat ben ik achteraf dankbaar en trots dat ik dit gedaan heb!

Dankzij de coaching voel ik me een sterker en blijer persoon. Ik durf me nu kwetsbaar op te stellen naar anderen en zie mijn emoties niet als een zwakte maar als een kracht. Carlijn heeft mij de tools gegeven om in verschillende situaties dichter bij mezelf te blijven, maar ook om mezelf meer te uiten.

Ik kan en durf nu mezelf te zijn!

Melissa

34

Ik heb mijn eigen antwoorden kunnen vinden

In de fijne gesprekken met Carlijn heeft ze me geholpen mijn eigen antwoorden te vinden. Ik heb van Carlijn geleerd om verder te kijken en op zoek te gaan naar wat voor informatie er nog achter een antwoord zit.

Heel mooie inzichten. Ook heb ik geleerd om blij te zijn met wat nu goed is en energie te halen uit positiviteit.

Evelien

35

Ik kan je aanraden met Carlijn in gesprek te gaan

Carlijn heeft mij in laten zien dat ik met een aantal praktische oefeningen duidelijkheid over mijzelf en mijn gevoelens kreeg. Ik leerde omgaan met onrust en stress en weer waardering bewust opzoeken.

Dat deed zij altijd op een aandachtige manier en in een fijne sfeer. Wanneer je ook even in de knoop zit met jezelf, kan ik je zeker aanraden om met Carlijn in gesprek te gaan!

Olga

27

Wil jij het wel ECHT?

Ik ben er voor je en help je graag.
Maar dat kan alleen als
jij geholpen WIL worden.

Als jij die eerste stap zet om een matchgesprek aan te vragen.

Wil jij het wel ECHT?

Ik ben er voor je en help je graag. Maar dat kan alleen als
jij geholpen WIL worden.

Als jij die eerste stap zet om een matchgesprek aan te vragen