Coaching

Herken je dit?  

– Er zijn zoveel keuzes te maken (wonen, werk, relatie, kinderen, reizen) dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wat wil je nou echt?

– Je wilt een verandering in je leven, maar je weet niet wat?

– Wat je wilt veranderen weet je, maar nog niet weet hoe?

– Wat je nu eigenlijk echt wilt? Je weet het niet en de vraag blijft maar terugkomen.

– Het gevoel dat je de hele tijd ‘aan’ staat?

– Je voelt je constant opgejaagd door alles wat er nog moet gebeuren.

– Je wil vol energie door je dag!

– Je wilt meer uit je leven halen, maar je weet niet hoe.

Als je een of meerdere van bovenstaande punten herkent zou coaching wel eens heel geschikt kunnen zijn. In een kennismakingsgesprek kunnen we verder onderzoeken hoe coaching jou kan helpen.

Het was een gigantische drempel voor mezelf om Carlijn te benaderen, maar wat ben ik achteraf dankbaar en trots dat ik dit gedaan heb!

Dankzij de coaching voel ik me een sterker en blijer persoon. Ik durf me nu kwetsbaar op te stellen naar anderen en zie mijn emoties niet als een zwakte maar als een kracht. Carlijn heeft mij de tools gegeven om in verschillende situaties dichter bij mezelf te blijven, maar ook om mezelf meer te uiten. Ik kan en durf nu mezelf te zijn!

Melissa

34

Wat ik heel fijn vond aan het gesprek met Carlijn is dat ze echt haar tijd nam om te luisteren, te begrijpen wat ik zei en vervolgens mij hielp door een vraag te stellen of suggestie te geven. Ze had 100% aandacht voor mijn verhaal en ik voelde al heel gauw dat er een hele fijne open sfeer was wat nodig is om je bloot te stellen.

Nienke

27, www.nienintheworld.com

Carlijn heeft mij door haar coachings in laten zien dat ik met een aantal praktische oefeningen duidelijkheid over mijzelf en mijn gevoelens kreeg, leerde omgaan met onrust en stress en weer waardering bewust ging opzoeken. Dat deed zij altijd op een aandachtige manier en in een fijne sfeer. Wanneer je ook even in de knoop zit met jezelf, kan ik je zeker aanraden om met Carlijn in gesprek te gaan!

Olga

27

 

“Jou helpen het leven te leven waar je van droomt. Dat is waarom ik coach.”

Mogelijkheden 

Gratis kennismaking

Voor wie: Nieuwsgierig wat coaching voor jou kan betekenen? Benieuwd hoe het is om door mij gecoacht te worden? Ik maak graag kennis met je!

Wat gaan we doen: In een kennismakingsgesprek (45 minuten) bespreken we waar je nu staat en waar je graag zou willen staan. Ik leg je uit welke opties er bij mij zijn en hoe coaching bij mij werkt.

Investering: Kosteloos 

Wat gaan we doen?

– Kennismaken

– Onderzoek naar jouw gewenste situatie

– Wat jou nu nog tegenhoudt om daar te komen

– Uitleg coaching en coachtrajecten

– Via skype

Coachtraject

 

Voor wie: Een coachtraject is voor jou als je echt klaar bent voor verandering. Als je het zat bent constant tegen dezelfde dingen aan te lopen. Als je zin hebt in meer rust, vrijheid en (zelf)liefde. 

Wat gaan we doen: Wat we gaan doen hangt af van jouw vraag. Samen kijken we tijdens het kennismakingsgesprek en tijdens het traject wat de beste optie voor jou is. Coaching bij mij is altijd maatwerk, zodat het helemaal past bij wat jij nodig hebt. Inclusief verdiepend werkboek (t.w.v. €27,-).

Investering: 

6 coachgesprekken: €588,- 
7 coachgesprekken: €686,-  (meest gekozen)
8 coachgesprekken: €784,- 

Wat gaan we doen?

 

– Energiegevers- en vreters in kaart brengen 

– Waarden zichtbaar maken

– Wat wil je nou echt? 

– Waardevolle verdiepingsopdrachten

– Op locatie of via videobellen

– Inclusief verdiepend werkboek (t.w.v. €27,-)

(Dit zijn voorbeelden van wat er kan plaatsvinden in het traject. Coaching bij mij is altijd maatwerk. Per gesprek kijken we naar wat jij op dat moment nodig hebt.) 

Kosteloos bij een coachtraject: Werkboek coaching (t.w.v. €27,-)

 

  • Verdiepende vragen
  • Reflectieverslagen
  • Ruimte voor notities en huiswerk
  • Bonus 1: Inchecken bij jezelf
  • Bonus 2: must-read boekentips

Los coachgesprek

Voor wie: Liever (nog) niet een heel traject maar wel met mij in gesprek? 

Wat gaan we doen: Wat we gaan doen hangt af van jouw vraag. Samen kijken we tijdens het kennismakingsgesprek en tijdens de coaching wat er voor jou nodig is op dat moment.

Investering: €107,-

Los coachgesprek

– Invulling naar keuze en in overleg

– Op locatie of via videobellen

(Coaching bij mij is altijd maatwerk. Per gesprek kijken we naar wat jij op dat moment nodig hebt.) 

Domino, 29 jaar

Ik liet in mijn werk vaak over me heen lopen en ging over mijn eigen grenzen heen.

Na vele boeken en cursussen had ik behoefte aan iemand die me kon helpen al die kennis toe te passen op mezelf en mijn situatie. Carlijn legt op een duidelijke manier uit in situaties die herkenbaar zijn, zodat je snapt hoe je de tips kan toepassen. Niks ingewikkelds, juist heel praktisch zodat je meteen na je coaching met een onderwerp aan de slag durft te gaan.

Ik kom weer toe aan mijn eigen werk en buiten het werk aan mezelf.

Jowieke, 44 jaar

Mijn coachtraject met Carlijn ben ik gestart vanuit de wens om mijn eigen koers te kunnen varen, meer het leven te leiden dat ik zelf wil i.p.v. wat anderen van mij verwachten. Dat leek mij een bijna onmogelijke opgave omdat ik hier al zo lang mee worstel.

Carlijn wist echter de juiste vragen te stellen, waardoor ik zelf oog kreeg waarom ik dingen juist doe of laat. Ik kon steeds beter diep van binnen voelen wat goed voor me was. Door de opdrachten die ze me gaf tussen de sessies door, kon ik hier ook direct concreet mee aan de slag. Dat zette me aan het denken, maakte nieuwe inzichten in me los en uiteindelijk kwam ik in beweging naar mijn eigen doel. Iets dat ik vooraf nooit had verwacht.

Carlijn heeft een superfijne en rustige manier van coachen, zonder oordeel, waardoor je je veilig voelt om je totaal kwetsbaar op te kunnen stellen.

Evelien, 39 jaar

In de fijne gesprekken met Carlijn heeft ze me geholpen mijn eigen antwoorden te vinden. Ik heb van Carlijn geleerd om verder te kijken en op zoek te gaan naar wat voor informatie er nog achter een antwoord zit. Heel mooie inzichten. Ook heb ik geleerd om blij te zijn met wat nu goed is en energie te halen uit positiviteit.

Martha, 26 jaar

Voor mij betekent coaching: ‘op een toegankelijke manier groeien en meer over jezelf leren’. Op een fijne manier praten over waar je tegen aan loopt met een coach, geeft je nieuwe inzichten en laat je sneller je eigen blokkades zien. Carlijn is precies zo’n hele fijne, waardevolle en toegankelijke spiegel. Met een glimlach en af en toe de nodige humor, brengt ze je tot nieuwe inzichten. Dit doet ze door je niet alleen naar je hoofd te laten luisteren, maar ook vooral naar je hart.

Hierdoor leerde ik dat ik echt op mezelf mag vertrouwen. Ik leerde dat je hart leidend mag zijn en ik dichtbij mezelf mag blijven. Door te blijven nadenken over bepaalde keuzes komen we soms niet verder. Dan is het goed om te gaan luisteren naar wat goed voelt voor jou. Hier helpt Carlijn je bij.

Om via skype coaching sessies te gaan volgen vond ik eerst een beetje onwennig. Carlijn is gelukkig erg toegankelijk en stelt je snel op je gemak. Ik vond het eigenlijk steeds fijner worden!

@liefs.vanmij

Sabina, 33 jaar

De coaching sessie met Carlijn was heel erg verhelderend. Ze stelde de juiste vragen en luisterde aandachtig. Hierdoor kwamen we echt bij de kern. Ze liet me ook inzien dat ik zelf goed weet wat ik wil en nodig heb, en hielp me om bij deze antwoorden te komen. Door haar manier van coachen  werden de antwoorden op mijn vragen al snel helder.

Daarnaast gaf ze goede adviezen en handvatten, waardoor het mij duidelijk werd wat ik kon doen om weer positief verder te kunnen.

Heel fijn hoe Carlijn duidelijkheid en helderheid creëert als je het zelf even niet meer ziet!

“Stel je hebt maar 1 leven,

wat zou je dan nu doen?”

Video

Wat zijn alle digitale middelen toch fijn! Woon je niet in de buurt van Leidschendam-Voorburg en wil je wel door mij gecoacht worden? Ik doe zo’n 70% van mijn gesprekken via videocoaching. Hartstikke handig! Wisselen van coachvorm mag altijd en het kost niks extra!

Real-life

Ik regel een locatie waar we rustig kunnen praten in een fijne omgeving. Deze locatie is altijd in Leidschendam of Voorburg. Als we een afspraak maken, laat ik je natuurlijk de exacte locatie weten. Wisselen van coachvorm mag altijd en het kost niks extra!