fbpx

Carlijn Sijs

Life coach

The biggest adventure you can take,
is living the life of your dreams

Mijn verhaal

Ik wilde het op alle vlakken goed doen: mijn fulltime werk bij de politie als communicatieadviseur, opleidingen volgen, 5x per week sporten, bootcamplessen geven, altijd energiek zijn, een druk sociaal leven en altijd positief. Tot ik op een dag instortte en niks meer wilde, alleen maar rust. Volgens de huisarts was ik zwaar overspannen en zat ik op het randje van een burn-out.

Van hoofd naar hart

Het werd een intensieve periode. Omdat ik bijvoorbeeld altijd op mijn brein vertrouwde en alles vanuit ratio benaderde, miste de verbinding met mijn gevoel. Ik had geen idee hoe ik moest voelen en wat ik dan voelde. Stapje voor stapje kwam ik weer dichter bij mijn gevoel en leerde ik te leven vanuit mijn hart.

Leven vanuit mijn hart betekent voor mij dat ik veel beslissingen maak op gevoel. Soms kan ik keuzes bijvoorbeeld niet uitleggen. Ik voel het nou eenmaal zo. Dit was in het begin heel eng, want ik had altijd op mijn brein genavigeerd. Kon ik mijn gevoel wel vertrouwen en zou mijn leven niet helemaal op de kop komen te staan?

Mijn leven op zijn kop

Nou dat kwam het, maar dat was het beste wat me kon overkomen. Ik nam een kat uit het asiel, ging mediteren, eindigde mijn relatie, volgde opleidingen en een half jaar later zegde ik mijn baan op om voor mijzelf te beginnen. Nu, achteraf, kan ik zeggen dat die periode me hele mooie dingen heeft opgeleverd. Ik kwam erachter wat ik als persoon wil bijdragen aan deze wereld. Namelijk werken aan een wereld waar mensen echt zichzelf durven te zijn, omdat ik geloof dat dit de wereld een nog mooiere plek maakt.

Ik hou van mij

Ik heb mezelf steeds beter leren kennen en ben steeds meer keuzes gaan maken die echt bij me passen. Met hart en hoofd op 1 lijn, ben ik ontzettend blij met hoe mijn leven er nu uit ziet. Minder stress, meer rust. Minder twijfel, meer voelen. En veel meer écht genieten. Het is mijn fulltime baan om mensen hier ook mee te helpen. Om het leven te gaan leiden waar ze echt intens blij van worden. 

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik mezelf heb gevonden en nooit meer loslaat. En dat gun ik jou ook. 

Ben jij ook klaar voor die change?

Wat ik doe

Om mijn steentje bij te dragen aan deze mooie wereld, deel ik actief mijn verhaal. Dit doe ik door te spreken voor groepen, columns te schrijven, workshops, cursussen, coaching en via mijn Instagramaccount (@carlijn_sijs). Hiermee wil ik zoveel mogelijk mensen inspireren en motiveren om voor zichzelf te kiezen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat de hele wereld er beter van wordt als we allemaal doen waar we echt blij van worden.

Ik ben er voor jou als je het gevoel hebben dat er iets mist. Als je iets anders wil maar niet weet wat. Als je het gevoel hebt jouw leven niet maximaal te leven. Je jouw hart wil gaan volgen. En ook voor jou als je weet wat je wil, maar niet weet HOE. Alle bovenstaande combinaties mogelijk ;-)!

Zelfontwikkeling is mijn passie. Ik ben een ervaringsdeskundige die ook nog een aantal opleidingen heeft gevolgd, waaronder NLP. Daarnaast heb ik een voorliefde voor zelfhulpboeken, waarvan ik er gemiddeld in 2 tegelijk bezig ben. Ik blijf me als mens, coach en trainer constant ontwikkelen. Omdat ik het fantastisch vind om daarmee bezig te zijn.

Download de gratis Selfcare Checklist

Als je de gratis checklist downloadt, krijg je ook regelmatig tips & inspiratie. Ik ga vertrouwelijk om met jouw gegevens, zie de privacyverklaring.

Hier geloof ik in

Alles wat je zoekt zit in je

Ik geloof er in dat alles wat je zoekt al in je zit. Vaak zoeken we het buiten onszelf en dat is zonde. Er zit een ongelooflijk potentieel in jou. Een potentieel waar je je nu misschien nog niet van bewust bent. Ik help jou om jouw maximale potentie open te zetten en te omarmen.

Je helpt iedereen, door goed voor jezelf te zorgen

Wat je niet hebt kan je ook niet geven. Dus hou van jezelf met alles wat je in je hebt. Ontdek wat jij nodig hebt om je mooiste leven te leven en investeer in jezelf. Je bent het waard.

Het leven is een groot experiment

Je mag keuzes maken ook al weet je niet zeker of het de goede is. Je mag dingen proberen. Je mag fouten maken. Je mag lachen om patronen waar je vanaf wilde en die zo af en toe eens terugkomen. Je mag leven.

Te gast bij

Columist bij Happy Handmade Living Magazine (#carlijntips)

Ik ben geïnterviewd voor Glow Get’Em podcast

Het YouTube kanaal van Daniela Liesdek

Scholing

2022

Internationaal NLP Trainer i.o. (De eerste verdieping)

2020

NLP Master practitioner (De eerste verdieping)

2019

NLP Next Level practitioner (De eerste verdieping)

2018

Coachvaardigheden (SRM)

2017

Coachvaardigheden (incompany)

2013

Coaching (Minor, Haagse Hogeschool)

Download de gratis Selfcare Checklist

Als je de gratis checklist downloadt, krijg je ook regelmatig tips & inspiratie. Ik ga vertrouwelijk om met jouw gegevens, zie de privacyverklaring.

Verschenen in