fbpx

Carlijn Sijs

Life coach

The biggest adventure you can take,
is living the life of your dreams

Mijn verhaal

Ik wilde het op alle vlakken goed doen: mijn fulltime werk bij de politie als communicatieadviseur, opleidingen volgen, 5x per week sporten, bootcamplessen geven, altijd energiek zijn, een druk sociaal leven en altijd positief. Tot ik op een dag instortte en niks meer wilde, alleen maar rust. Volgens de huisarts was ik zwaar overspannen en zat ik op het randje van een burn-out.

Van hoofd naar hart

Het werd een intensieve periode. Omdat ik bijvoorbeeld altijd op mijn brein vertrouwde en alles vanuit ratio benaderde, miste de verbinding met mijn gevoel. Ik had geen idee hoe ik moest voelen en wat ik dan voelde. Stapje voor stapje kwam ik weer dichter bij mijn gevoel en leerde ik te leven vanuit mijn hart.

Leven vanuit mijn hart betekent voor mij dat ik veel beslissingen maak op gevoel. Soms kan ik keuzes bijvoorbeeld niet uitleggen. Ik voel het nou eenmaal zo. Dit was in het begin heel eng, want ik had altijd op mijn brein genavigeerd. Kon ik mijn gevoel wel vertrouwen en zou mijn leven niet helemaal op de kop komen te staan?

Mijn leven op zijn kop

Nou dat kwam het, maar dat was het beste wat me kon overkomen. Ik nam een kat uit het asiel, ging mediteren, eindigde mijn relatie, volgde opleidingen en een half jaar later zegde ik mijn baan op om voor mijzelf te beginnen. Nu, achteraf, kan ik zeggen dat die periode me hele mooie dingen heeft opgeleverd. Ik kwam erachter wat ik als persoon wil bijdragen aan deze wereld. Namelijk werken aan een wereld waar mensen echt zichzelf durven te zijn, omdat ik geloof dat dit de wereld een nog mooiere plek maakt. En dat doe ik nu dagelijks als lifecoach door middel van 1-op-1 coaching, retraites in spanje, delen op instagram en podcasts inspreken. 

Ik hou van mij

Ik heb mezelf steeds beter leren kennen en ben steeds meer keuzes gaan maken die echt bij me passen. Met hart en hoofd op 1 lijn, ben ik ontzettend blij met hoe mijn leven er nu uit ziet. Minder stress, meer rust. Minder twijfel, meer voelen. En veel meer écht genieten. Het is mijn fulltime baan om mensen hier ook mee te helpen. Om het leven te gaan leiden waar ze echt intens blij van worden. 

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik mezelf heb gevonden en nooit meer loslaat. En dat gun ik jou ook. 

Verschenen in

Hier geloof ik in

Alles wat je zoekt zit in je

Vaak zoeken we antwoorden buiten onszelf. En dat is zonde. Jouw wijsheid zit in je. De tijd nemen, even stilstaan, sparren en gespiegeld worden helpen om meer helderheid te krijgen en stappen te zetten in de juiste richting.

Je helpt iedereen, door goed voor jezelf te zorgen

Wat je niet hebt kan je ook niet geven. Dus hou van jezelf met alles wat je in je hebt. En bovendien: stemmingen zijn besmettelijk. Als jij goed in je vel zit, heeft dat ook een positief effect op jouw omgeving. Ontdek wat jij nodig hebt om je mooiste leven te leven. Je bent het waard.

Het leven is een groot experiment

Je mag keuzes maken ook al weet je niet zeker of het de goede is. Je mag dingen proberen. Je mag fouten maken. Je mag lachen om patronen waar je vanaf wilde en die zo af en toe eens terugkomen. Je mag leven.

Scholing

2023

Wandelcoaching (Balansgroep)

2022

Internationaal NLP Trainer i.o. (De eerste verdieping)

2020

NLP Master practitioner (De eerste verdieping)

2019

NLP Next Level practitioner (De eerste verdieping)

2018

Coachvaardigheden (SRM)

2017

Coachvaardigheden (incompany)

2013

Coaching (Minor, Haagse Hogeschool)

Wil je me echt leren kennen?

Volg me op Instagram

Op Instagram geef ik je een kijkje in mijn leven en deel ik ook bijna dagelijks tips & tricks over de mindset voor een happy life.

Luister mijn podcast

In mijn podcasts klets ik openhartig over mijn leven, mijn werk als coach en over het leven in het algemeen.