fbpx

Cursussen

Welkom!

Hier moet je zijn voor alle cursussen die ik aanbied op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en mindset. Mijn cursussen zijn een mix tussen mindset en praktische (direct toepasbare) tips. Na een cursus heb je dus sowieso handvatten waarmee je direct aan de slag kan! 

Momenteel bied ik 1 cursus aan: #prikkelninja. Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan nieuwe cursussen en workshops, zowel online als offline. 

startdatum volgt: #prikkelninja

De cursus over omgaan met prikkels in onze mooie en drukke maatschappij. Wist je dat we per seconde tussen de 4 duizend en 4 miljoen prikkels binnen krijgen? Dat overprikkelde gevoel is dus niet zo gek. In deze cursus gaan we in op mindset, praktische tips & tricks en is er ruimte voor al jouw vragen. De cursus is geheel te volgen via Instagram. Nog niet bekend met Instagram? Geen probleem! Ik leg exact uit hoe het werkt, en gelukkig werkt het heel simpel, hoera!

Nog even geheim....

De inhoud van deze cursus is nog even geheim. Wel kan ik vast kwijt dat ik denk dat dit voor een bepaalde groep een hele waardevolle cursus kan zijn. Maar goed, daarmee weet jij nu nog steeds niks ;-)! Nog even geduld, ik vertel je er snel meer over!

      € ?