fbpx

Werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en mindset?

Online aan de slag met….

Mijn cursussen zijn een mix tussen mindset en praktische (direct toepasbare) tips. Na een cursus heb je dus sowieso handvatten waarmee je direct aan de slag kan!

Start direct

#prikkelninja

De cursus over omgaan met prikkels in onze mooie en drukke maatschappij. Wist je dat we per seconde tussen de 4 duizend en 4 miljoen prikkels binnen krijgen? Dat overprikkelde gevoel is dus niet zo gek. In deze cursus gaan we in op mindset, praktische tips & tricks en is er ruimte voor al jouw vragen. De cursus is geheel te volgen via Instagram. Nog niet bekend met Instagram? Geen probleem! Ik leg exact uit hoe het werkt, en gelukkig werkt het heel simpel, hoera!

Start direct

Van willen naar doen

Door de jaren heen heb ik veel spannende stappen gemaakt die groot leken en waar ik niet aan durfde te beginnen. Een baan opzeggen zonder iets nieuws te hebben. Volledige carriereswitch. Een bedrijf opbouwen. Paar maanden reizen door Azië. Zomaar wat van mijn dromen die nooit werkelijkheid waren geworden als ik niet had geweten HOE je je verlangens omzet naar realiteit. Ik leer het je graag

Upcoming

Er komt heel iets gaafs aan!

De inhoud van dit programma houd ik nog even geheim, maar ik heb er enorm veel zin in.
Nog even geduld, ik vertel je er snel meer over!