fbpx

Prettig werkklimaat?

Ik kan jouw bedrijf hierbij helpen

Lezingen en workshops

Ik spreek en geef workshops voor bedrijven die het belangrijk vinden om preventief te werk te gaan tegen langdurige stress, burnouts en overspannenheid. En bedrijven die ook vooral een prettig werkklimaat willen creeeren.

Onderwerpen voor lezingen/workshops

5

Omgaan met prikkels op de werkvloer: inspiratie en praktische tips

5

Overtuigingen (inclusief krachtige visualisatie) 

5

Nieuw perspectief op doelen halen 

Alle onderwerpen kunnen in de vorm van een lezing of interactieve workshop worden gegeven. En natuurlijk kunnen we ook een samengestelde of aangepaste lezing/workshop bespreken. Ook is elke lezing/workshop in online webinar vorm te boeken. 

“Omdat het anders kan”

Dit zeggen anderen over de workshops/lezingen

Talk over prikkels

Energiek en deskundig, dat kenmerkt het optreden van Carlijn. In een korte bijeenkomst wist ze ons scherp te laten kijken naar ons eigen gedrag op de werkplek. Dankzij Carlijn gingen we nu voor het eerst met elkaar het gesprek erover aan en we wisten zelfs al enkele quick wins te vinden. 

Charlotte Staats

Ministerie van Binnenlandse Zaken (Bureau ABD)

Wat werkt wel

Via zoom nam Carlijn ons enthousiasme mee in hoe je meer regie krijgt op je eigen werk en hiermee uiteindelijk ook je loopbaan. Door de oefeningen kregen we meer handvatten, zodat we er gelijk mee aan de slag kunnen. EEN AANRADER!

Madhu Mathoera

Sazas

Belemmerende overtuigingen

Carlijn verzorgde een sessie voor mijn klanten, deze had ik als cadeau gegeven omdat ik mijn waardering voor mijn klanten wou uiten op een unieke manier die ze ook nog eens verder helpt. Tijdens de sessie liet Carlijn goed zien wat overtugingen zijn en hoe ze je kunnen belemmeren. Deze werd opgevolgd door een visualisatie. Carlijn heeft een fijne stem om naar te luisteren en voor je het wist was je helemaal in de visualisatie. Ik heb mijn klanten ook gevraagd wat ze vonden en allemaal waren ze heel enthousiast. Zelfs iemand die vooraf veel weerstand voelde, voelde zich helemaal meegenomen en was super blij dat ze had meegedaan. Ik raad Carlijn dan ook zeker aan!

Manon Vermolen

Modern Story Social

Dromen en doelen

Carlijn heeft een super fijne en motiverende masterclass over moeitelozer dromen en doelen halen gegeven tijdens het online Mindset Morning event! Er zaten super mooie inzichten en eye-openers in verwerkt en de deelneemsters waren dan ook heel erg te spreken over het enthousiasme en instelling van Carlijn. Het heeft hen echt geholpen een positievere mindset aan te nemen en open te staan voor mooie dingen.

Rachel Kabelaar

Glowget'em

Organisaties waar ik lezingen/workshops heb gegeven

Meer informatie?

Laat het mij gerust weten via dit contactformulier of stuur direct een mail naar carlijn@carlijnsijs.nl.

Ik kijk er naar uit je bericht te lezen. Doordeweeks reageer ik meestal binnen 24 uur. 

7 + 9 =

Ik ga zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Meer informatie hierover vind je in mijn privacyverklaring