fbpx

Voor bedrijven 

Lezingen en workshops 

Ik spreek en geef workshops voor bedrijven die het belangrijk vinden om preventief te werk te gaan tegen langdurige stress, burnouts en overspannenheid. En bedrijven die ook vooral een prettig werkklimaat willen creeeren. Onderwerpen voor lezingen/workshops zijn: 

– Omgaan met prikkels op de werkvloer: inspiratie en praktische tips
– Overtuigingen (inclusief krachtige visualisatie) 
– Nieuw perspectief op doelen halen 

Alle onderwerpen kunnen in de vorm van een lezing of interactieve workshop worden gegeven. En natuurlijk kunnen we ook een samengestelde of aangepaste lezing/workshop bespreken. Ook is elke lezing/workshop in online webinar vorm te boeken. 

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie. 

Talk over prikkels
Energiek en deskundig, dat kenmerkt het optreden van Carlijn. In een korte bijeenkomst wist ze ons scherp te laten kijken naar ons eigen gedrag op de werkplek. Dankzij Carlijn gingen we nu voor het eerst met elkaar het gesprek erover aan en we wisten zelfs al enkele quick wins te vinden. 

Charlotte Staats

Ministerie van Binnenlandse Zaken (Bureau ABD)

Wat werkt wel 
Via zoom nam Carlijn ons enthousiasme mee in hoe je meer regie krijgt op je eigen werk en hiermee uiteindelijk ook je loopbaan. Door de oefeningen kregen we meer handvatten, zodat we er gelijk mee aan de slag kunnen.

Een aanrader!

Madhu Mathoera

Sazas

Dromen en doelen
Carlijn heeft een super fijne en motiverende masterclass over moeitelozer dromen en doelen halen gegeven tijdens het online Mindset Morning event! Er zaten super mooie inzichten en eye-openers in verwerkt en de deelneemsters waren dan ook heel erg te spreken over het enthousiasme en instelling van Carlijn. Het heeft hen echt geholpen een positievere mindset aan te nemen en open te staan voor mooie dingen.

Rachel Kabelaar

Glowget'em

 

 

“Omdat het anders kan.”