fbpx

Retreats in Spanje

Ultiem ontspannen in zonnig Fuerteventura

 

6-daagse retreats in 2021 & 2022

Massages, een privékok, zwembad, yoga én dagelijkse workshops van mij.
In samenwerking met Gabi van Petite Retreat wordt alles verzorgd voor je.

Ja, ik wil mee!

Retreats in Spanje

Ultiem ontspannen in zonnig Fuerteventura

 

6-daagse retreats in 2021 & 2022

Massages, een privékok, zwembad, yoga én dagelijkse workshops van mij. In samenwerking met Gabi van Petite Retreat wordt alles verzorgd voor je.

Ja, ik wil mee!

Er even helemaal uit en 100% verzorgd worden

In het dagelijks leven wordt er vaak veel van je gevraagd. Er moet worden gewerkt, gekookt, schoongemaakt, opgeruimd, dingen voor de kinderen regelen, cadeaus kopen….

Daardoor kan het in het dagelijks leven soms best een uitdaging zijn om echt die tijd voor jezelf te maken. Om te ontspannen. Of om eens met wat afstand te kijken naar jezelf, jouw leven en de vraagstukken waar je mee rondloopt.

Troebel water wordt helder als je het met rust laat

Troebel water wordt helder als je het met rust laat. Voor de mens werkt dit hetzelfde en dit is ook onderdeel van onze retreatfilosofie. 

Door er even helemaal uit te zijn en 100% verzorgd te worden, wordt jouw troebele water weer wat helderder. Gabi en ik bieden een plek waar je letterlijk en figuurlijk helemaal tot jezelf kan komen. Door ruimte te maken voor jezelf, leer je bovendien om je eigen grenzen beter aan te voelen en ze beter te bewaken.

Niks moet en alles mag

Verbinding maken met jezelf

Leef in flow

Alle tijd voor wat jij wil

Healthy & delicious foods

De retreat is alles wat het beloofde en meer!

Carlijn & Gabi doen er alles aan om je te geven waar je behoefte aan hebt. De connectie met de rest van de groep was er ook direct, omdat iedereen haar eigen verhaal heeft en de sfeer veilig en relaxt is. Zelfs nu, maanden later, kan ik teruggrijpen naar  het goeie zonnige zorgeloze gevoel, een herinnering die ik altijd zal blijven koesteren.

Tinka

27 jaar, maart 2020

Food

Dagelijks worden er heerlijk verse biologische maaltijden voor ons verzorgd. Tussendoor zijn er trouwens altijd lekkere snacks en drankjes beschikbaar! Heb je dieetwensen? Laat het ons weten, we houden graag rekening met je.

Yoga

Een paar keer per week komt er een yogadocente naar de villa om voor degenen die dat willen een yoga- of pilatesles te verzorgen. Je mag meedoen, maar dit hoeft niet. Want het motto is: Niks moet en alles mag!

Massage

Er komt een professionele masseur naar de villa die iedereen (als je wil) lekker komt masseren.
Zit gewoon bij de prijs inbegrepen, zo kan je er zorgeloos van genieten!

Dit kun je verwachten

N

Vijf nachten in het retreathuis met zwembad in zonnig Fuerteventura

N

Luxe ontbijtjes in de zon

N

Gezonde, verse lunches en diners op basis van lokale en biologische ingrediénten. We gaan ook ten minste 1x uiteten in een lokaal restaurant

N

Dagelijks live een workshopmodule

N

Drankjes (zoals smoothies, koffie/thee, wijn etc) en tussendoortjes

N

Minimaal 3 ontspannende yoga- of pilates sessies in de buitenlucht onder begeleiding van docentes Sara en Giulia (voor wie wil)

N

Een ontspannende massage aan huis door een professionele masseur

N

‘Mindful’ proeverij van lokale wijnen

N

Een prachtige 10 km wandeling door vulkanisch landschap

Dit wil ik ieder jaar doen

Ik ben voor de tweede keer meegeweest en het was nog steeds geweldig! Het is echt iets wat ik ieder jaar zou willen doen en wat ik iedereen aanraad!

Lisanne

32 jaar, @happyhandmadeliving

Dit klinkt fantastisch

Inhoud van de cursus

Tijdens de retreat is er elke dag een workshop van mij. Ik geloof erin dat de hele wereld er mooier van wordt als iedereen doet waar hij/zij gelukkig van wordt. We lijken soms vooral de dingen te doen ‘zoals die horen’. Tijdens deze workshops kijken we naar wat nou echt werkt voor jou en wat jij daarvoor nodig hebt.

We gaan aan de slag met hoe je meer grip krijgt op onbewuste processen in je leven. Thema’s die we tegenkomen zijn bijvoorbeeld:

Meer op jezelf vertrouwen

Voelen wat je echt wil

Minder angst om de dingen te doen die je wil

Echt jezelf zijn

Stevig in je schoenen staan

De workshop heeft 5 modules die ongeveer een uur per dag duren. De workshops zijn interactief, je kan eigen voorbeelden inbrengen en je gaat aan de slag met jouw eigen vraagstukken.

Voor iedereen die nog twijfelt: GA! 

Ik was één van die twijfelkonten maar heb geen moment spijt gehad dat ik ben gegaan! Het was echt een fantastische week. Juist tijdens de retreat leer je om weer eens echt te luisteren naar jezelf en je eigen lichaam, kom je even helemaal tot rust en hoeft er even helemaal niks!

Bo (sep 2019)

27 jaar, @bodeborahh

Data 2021 & 2022

22 t/m 26 januari 2022 (5 i.p.v. 6 dagen)
Nog maar 2 plekjes beschikbaar!

17 t/m 23 maart 2022 (VOL)

23 t/m 28 juni 2022

Er is veel interesse in de retreats. Een plekje is pas definitef als er geboekt is. 

Mail mij als er nieuwe retreatdata zijn

Ik ga vertrouwelijk om met jouw gegevens, zie de privacyverklaring.

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met COVID-19?

We zijn enorm blij dat reizen weer is toegestaan en we weer retreats kunnen geven. Gedurende de hele corona-uitbraak heeft Fuerteventura gelukkig maar weinig besmettingen gehad en ook de retreats die we weer hebben gegeven sinds de lockdown zijn veilig verlopen. We volgen alle geldende lokale regels op wanneer we op retreat zijn.

Ik heb voedselallergie/dieetwensen, kan hier rekening mee gehouden worden?

Bij onze retreats wordt al het eten met veel liefde, zorg en toewijding gemaakt. Alle maaltijden zijn biologisch en vegetarisch (met soms een extra optie voor degenen graag vlees of vis eten). We doen er alles aan om jou een fijn verblijf te geven. Dieetwensen en allergieen kun je doorgeven bij de boeking en we kunnen hier bijna altijd rekening mee houden. Twijfel of wil je even overleggen? Stuur me een mailtje: carlijn@carlijnsijs.nl 

Is er ook vrije tijd?

In het programma is voldoende vrije tijd om dagelijks lekker te doen waar jij zin in hebt. Zonnen, een boekje lezen, wandelen, naar het strand gaan of  bijvoorbeeld het eiland bezichtigen. 

Daarnaast staat de hele week staat in het teken van ‘niets moet en alles mag’. En dat menen we ook echt. We hebben een programma, maar elk onderdeel is optioneel. Slaap jij bijvoorbeeld liever uit i.p.v. yoga in de ochtend? All good, er staat een verse smoothie voor je klaar als je wakker wordt! 

Wordt dit weleens door werkgevers vergoed?

Ja, zeker! Sommige werkgevers betalen (een deel) hieraan mee voor hun werknemers omdat het fijn is als hun medewerkers de cursus volgen die tijdens de retreat wordt gegeven. Vaak wordt er dan een pakket afgenomen in combinatie met 1-op-1 coaching. Voor meer info over zo’n pakket raad ik je aan mij even te mailen op carlijn@carlijnsijs.nl. Het belangrijkste wat ik je kan adviseren is om hierover met je werkgever in gesprek te gaan. 

Ik heb een andere vraag

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan een mailtje op carlijn@carlijnsijs.nl. Spreken we elkaar snel! 

Samenwerking Carlijn & Petite Retreat

Eerste ontmoeting

Dit ben ik, samen met Gabi (Petite Retreat) tijdens onze eerste ontmoeting. Na een uurtje koffiedrinken vroeg Gabi me om workshops te komen geven tijdens haar retreats en dezelfde dag stond de datum online. We zaten direct in dezelfde vibe. 

Eerste retreat

Hier zie je ons tijdens de eerste retreat die we samen deden (check die big smiles!).

Gabi heeft jarenlange ervaring met het organiseren van retreats en een eindeloze relaxte houding. 

Samenwerken is een feestje!

Uitgebreide ervaringsverhalen

Aanvankelijk voelde ik me wat schuldig om de retreat ‘zomaar voor mezelf’ te boeken: ik heb kleine kinderen en een eigen bedrijf. Maar het waren dagen waarin ik weer even herinnerd werd aan een vroegere, vrolijke versie van mezelf die vanuit enthousiasme keuzes maakte en die kant mag wel weer wat meer voren. En dat schuldgevoel kan snel de deur uit als je beseft dat je hele omgeving er baat bij heeft als je weer energiek thuis komt!

Ik heb me vooral ook stuk gelachen en onwijs veel plezier gehad. Ik kwam opgeladen thuis en dat was extra fijn om de Corona-quarantainetijd mee in te gaan. Deze retreat is een aanrader voor iedereen; een kadootje voor jezelf in heel veel opzichten.

Anne

37 (mrt 2020)

Alles werd tot in detail met zo enorm veel liefde geregeld. Van heerlijk gezonde smoothie bowls tot aan de leukste excursies, Gabi regelt alles met een “niks moet, alles mag” mentaliteit. Fijne, goede gesprekken gehad met de mede deelnemers en echt tijd voor mezelf gemaakt. Er is tijd voor ontspanning of om aan je eigen ontwikkeling te werken, alles is oké. Ook de cursus beviel heel erg goed! Carlijn hield een spiegeltje voor en gaf heel veel praktische tips voor meer rust in het leven. Perfecte combinatie, ik beveel dit iedereen aan!

Karin

28 (juni 2019)

“Yoga, massage, heerlijk eten, uitslapen,
relaxen bij het zwembad of op het strand…
waar je maar zin in hebt!”

Voor iedereen die nog twijfelt: GA! Ik was één van die twijfelkonten maar heb geen moment spijt gehad dat ik ben gegaan! Het was echt een fantastische week waarin ik mijzelf meerdere keren tegen ben gekomen, heel wat tranen heb gelaten (ook van het lachen) maar bovenal heel erg veel heb geleerd! Ik ben mij nu een stuk bewuster van keuzes, van alles wat ik zelf in de hand heb en hoe vaak ik denk; maar wat vinden anderen hiervan?

Ook nu nog weken later hoor ik Carlijn haar stem nog vaak in mijn hoofd: ‘Het is oké!’ Want wat zijn we soms streng voor onszelf en wat zijn we altijd maar aan het vechten om het voor iedereen goed te doen. Juist tijdens de retreat leer je om weer eens echt te luisteren naar jezelf en je eigen lichaam, kom je even helemaal tot rust en hoeft er even helemaal niks! Want alles was echt tot in de puntjes verzorgd: yoga, massage, heerlijk eten, uitslapen, relaxen bij het zwembad of op het strand… waar je maar zin in hebt! Nogmaals een hele dikke shout out vol liefde naar Carlijn en Gabi en de andere twee geweldige deelnemers El & Marlies

Bo

27 (sep 2019), @bodeborahh

Op aanraden van mijn arts heb ik deze vakantie geboekt en wat heb ik veel geleerd! Ik zit zoveel beter in m’n vel en voel me sterker dan ooit. Wat ik tijdens Petite Retreat geleerd heb, heb ik de afgelopen 1,5 jaar niet bij een psychiater geleerd. Het heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven, ik heb geleerd dat ik goed genoeg ben en het maakt me nu weinig meer uit wat een ander van me vindt.

Het kostte me heel wat moeite om oppas te vinden voor mijn kinderen én om eens bewust voor mezelf te kiezen, maar het heeft me zoveel opgeleverd! Ik ben nu een leukere mama en een gezelligere vrouw.

Als je op zoek bent naar tijd voor jezelf, volledig wilt ontspannen en lekker in de watten gelegd wilt worden,ben je bij Gabi en Carlijn aan het juiste adres. 

Ik zeg; Gewoon boeken! Je gaat geen spijt krijgen!

Linda

27 (juni 2019)

“De connectie met de groep was er direct”

Wat een top idee is dit! Voor iedereen die er even tussenuit wil. Ik ben voor de tweede keer meegeweest en het was nog steeds geweldig! Het is echt iets wat ik ieder jaar zou willen doen en wat ik iedereen aanraad! Op naar volgend jaar dus…

Lisanne

32 (juni 2019)

De retreat is alles wat het beloofde en meer! Carlijn & Gabi doen er alles aan om je te geven waar je behoefte aan hebt. De connectie met de rest van de groep was er ook direct, omdat iedereen haar eigen verhaal heeft en de sfeer veilig en relaxt is. Zelfs nu, maanden later, kan ik teruggrijpen naar  het goeie zonnige zorgeloze gevoel, een herinnering die ik altijd zal blijven koesteren.

Tinka

27 (mrt 2020)

“Een vakantie die ik iedere vrouw gun”

Een Petite Retreat is een vakantie die ik iedere vrouw gun. In combinatie met de coaching van Carlijn leer je beter naar jezelf te luisteren en, ook belangrijk, word je er dagelijks aan herinnerd dat het helemaal oké is om te doen wat JIJ wilt. Ik kom 100% nog een keer terug!

Nuria

36 (mrt 2020)

Ik ben voor de 2e keer meegegaan dit jaar en dit keer heb ik het heel anders ervaren, op een goede manier. Ik ben dit keer echt door mijn weerstand heengegaan en de coaching van Carlijn heeft geholpen om mijn angst onder ogen te zien. Ik heb het erg fijn gehad in de villa. Love it!

Hakima

27 (juni 2019)

“Ik heb maar 1 advies betreft deze retreat en dat is doen!”

Ik heb maar een advies betreft deze retreat en dat is doen! Ik kan me niet herinneren dat ik zo heerlijk tot rust ben gekomen, heerlijk heb gegeten en gedronken, leuke nieuwe meiden heb ontmoet en uitgebreid van de zon en het zwembad heb genoten. Door die rust kon ik nadenken over mijn leven, reflecteren en kon ik zien waar ik happy mee ben en waarmee minder happy. Een soort van manier om even te resetten. Gabi en Carlijn zijn een topteam die alles tot in de puntjes verzorgen en bovendien enorm gezellig zijn. Doen dus!

Eline

34, @eline1704

Wat een heerlijk kado aan jezelf: een petite retreat!! In een prachtige villa met uitzicht op zee totaal in de watten gelegd worden door de fantastische gastvrouw Gabi. Alles wordt voor je verzorgd en geregeld, totale luxe waardoor je nergens aan hoeft te denken en helemaal tot rust komt. Niets moet, gewoon doen waar je zelf zin in hebt. Dat leert Carlijn je ook in de cursus. Met veel goede tips, oefeningen en opdrachten houdt ze je een mooie spiegel voor. Hierdoor leert ze je je doel voor ogen te houden, benoemen wat je tegenhoudt je doel te bereiken en naar je innerlijk kompas te luisteren. Heel raak en waardevol. Deze retreat kwam op precies het juiste moment in mijn leven! Heb heerlijk gelachen, gehuild, mooie gesprekken gevoerd en ben flink aan het denken gezet. Kan het iedereen aanraden!

Jowieke

43 (sep 2019)

Je voelt je als een god in Frankrijk of in dit geval in Fuerteventura 😉

Twijfel je over het boeken van de retreat? Dan zou ik zeggen boek! Het is echt heerlijk! Gabi en Carlijn zorgen voor een ontspannen relaxte sfeer. Eentje waarbij je je vrij voelt om te doen wat goed voelt. Alles mag niets hoeft. Het huis waar je verblijft heeft een prachtige ligging, in de bergen. Het is een schoon huis met heerlijke bedden en genoeg ruimte om je terug te trekken als je dat wilt. Verder wordt je echt in de watten gelegd, heerlijke verse ontbijtjes, lunches en diners met de meest lekkere verse baksels. Tussendoor ijskoffies, smoothies en wijntjes. Je voelt je als een god in Frankrijk of in dit geval in Fuerteventura 😉 Wat mij betreft een dikke vette 10!

Tessy

(juni 2021)

Gabi en Carlijn zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt, waardoor je snel ontspant. Je wordt helemaal in de watten gelegd met heerlijk en gezond eten en drinken, fijne yoga en een massage. Carlijn verzorgt inspirerende en creatieve coaching en opdrachten. Het huis is fijn, waardoor je je ook snel thuis voelt. Als je even wil opladen in de zon, boek dan een retreat bij dit fantastische duo.

Anoniem

(juni 2021)

Met weinig verwachtingen gegaan, met geweldige inzichten terug gekomen. Super fijn de inspanning en ontspanning momenten. Geweldige coaching en goede hostess.
Als herboren weer de dagelijkse dingen kunnen oppakken. Bedankt Gabi en Carlijn.

Sabrina

(juni 2021)

Wanneer vetrekken we?
Wanneer vetrekken we?