fbpx

Retreats in Spanje

 

 

In samenwerking met Gabi van Petite Retreat organiseren we ook in 2021 weer 6-daagse retreats. Zes dagen lang ultiem ontspannen in een villa op Fuerteventura. Massages, een privekok, zwembad, yoga: we verzorgen alles voor je. Daarnaast krijg je elke dag van mij een workshop die je helpt meer te gaan leven op JOUW voorwaarden. 

COVID-19 update: vanaf juni 2021 gaan de retreats in principe weer van start. We volgen daarbij de richtlijnen van de Canarische en de Nederlandse overheid. Gelukkig is er tot nu toe nauwelijks sprake van het virus op Fuerteventura. Zodra er weer meer reismogelijkheden zijn, zullen er ook nieuwe retreatdata worden toegevoegd. 

 

Hoe relaxed wil je worden? 

 

  • Vijf nachten in een fijne villa met zwembad en zeezicht in zonnig Fuerteventura
  • Gezonde, verse lunches en door onze privékok bereidde diners op basis van lokale en biologische ingrediénten. We gaan ook ten minste één keer uiteten in een lokaal restaurant
  • Luxe ontbijtjes in de zon
  • Drankjes (zoals smoothies, koffie/thee, wijn etc) en tussendoortjes (de hele dag door!)
  • Minimaal 3 ontspannende yoga- of pilates sessies in de buitenlucht onder begeleiding van docentes Sara en Giulia (voor wie wil)
  • Een ontspannende massage aan huis door een professionele masseur
  • ‘Mindful’ proeverij van lokale wijnen
  • Een prachtige 10 km wandeling door vulkanisch landschap

  • Dagelijks live een workshopmodule

 Gabi en Carlijn zijn een topteam die alles tot in de puntjes verzorgen en bovendien enorm gezellig zijn. Doen dus!

Eline

34, @eline1704

 Privekok

Dagelijks komt er een privekok heerlijk verse biologische maaltijden voor ons verzorgen.Tussendoor zijn er trouwens altijd lekkere snacks en drankjes beschikbaar! Heb je dieetwensen? Laat het ons weten, we houden graag rekening met je. 

 Massage

Er komt een professionele masseur naar de villa die iedereen (als je wil) lekker komt masseren. Zit gewoon bij de prijs inbegrepen, zo je kan er zorgeloos van genieten!

 Yoga 

Een paar keer per week komt er een yogadocente naar de villa om voor degenen die dat willen een yogales te verzorgen. Je mag meedoen, maar dit hoeft niet. Want het motto is: Niks moet en alles mag!

 

Data 2021

24 t/m 29 juni 2021
16 t/m 21 september 2021 

Zodra er weer meer mogelijk is i.v.m. corona volgen er snel nog meer data! 

 Investering 

De all-inclusive zesdaagse Petite Retreat in combinatie met persoonlijke begeleiding in het workshopprogramma kost €794,-. Het enige wat je zelf betaalt zijn het ticket (v.a. €120) en eventuele extra uitstapjes. 

 Inclusief o.a.: 

– 5 nachten in een villa met zwembad
– Dagelijkse workshops van mij 
– Verse maaltijden  + snacks + drankjes 
– Yoga- en pilateslessen
– No-nonsense wijnproeverij
– Minimaal 1x uit eten 
– Massage 

Ik ben voor de tweede keer meegeweest en het was nog steeds geweldig! Het is echt iets wat ik ieder jaar zou willen doen en wat ik iedereen aanraad! 

Lisanne

32, @happyhandmadeliving

Mail mij als er nieuwe retreatdata zijn

Ik ga vertrouwelijk om met jouw gegevens, zie de privacyverklaring.

Inhoud van de cursus

Ik geloof erin dat de hele wereld er mooier van wordt als iedereen doet waar hij/zij gelukkig van wordt. We lijken soms vooral de dingen te doen ‘zoals die horen’. Tijdens deze workshops kijken we naar wat nou echt werkt voor jou en wat jij daarvoor nodig hebt.

We gaan aan de slag met hoe je meer grip krijgt op onbewuste processen in je leven. Thema’s die we tegenkomen zijn bijvoorbeeld: 
– Meer op jezelf vertrouwen
– Voelen wat je echt wil
– Minder angst om de dingen te doen die je wil
– Echt jezelf zijn
– Stevig in je schoenen staan 

De workshop heeft 5 modules die ongeveer een uur per dag duren. De workshops zijn interactief, je kan eigen voorbeelden inbrengen en je gaat aan de slag met jouw eigen vraagstukken. 

Samenwerking Carlijn & Petite Retreat

Op de linkerfoto zie je Gabi (Petite Retreat) en mij tijdens onze eerste ontmoeting. Na een uurtje koffiedrinken vroeg ze me workshops te komen geven tijdens haar retreats en dezelfde dag stond de datum online. We zaten direct in dezelfde vibe. Op de tweede foto zie je ons tijdens de eerste retreat die we samen deden (check die big smiles!). Gabi heeft jarenlange ervaring met het organiseren van retreats en een eindeloze relaxte houding.  Supertof om met haar samen te werken!

Aanvankelijk voelde ik me wat schuldig om de retreat ‘zomaar voor mezelf’ te boeken: ik heb kleine kinderen en een eigen bedrijf. Maar dat schuldgevoel kan snel de deur uit als je beseft dat je hele omgeving er baat bij heeft als je weer energiek thuis komt!

Anne

37 (mrt 2020)

Op aanraden van mijn arts heb ik deze vakantie geboekt en wat heb ik veel geleerd! Ik zit zoveel beter in m’n vel en voel me sterker dan ooit. Wat ik tijdens de retreat geleerd heb, heb ik de afgelopen 1,5 jaar niet bij een psychiater geleerd. Het heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven.

Het kostte me heel wat moeite om oppas te vinden voor mijn kinderen én om eens bewust voor mezelf te kiezen, maar het heeft me zoveel opgeleverd! Ik ben nu een leukere mama en een gezelligere vrouw.

Linda

27 (juni 2019)

Een Petite Retreat is een vakantie die ik iedere vrouw gun. In combinatie met de coaching van Carlijn leer je beter naar jezelf te luisteren en, ook belangrijk, word je er dagelijks aan herinnerd dat het helemaal oké is om te doen wat JIJ wilt. Ik kom 100% nog een keer terug!

Nuria

36 (mee in mrt 2020)

De retreat is alles wat het beloofde en meer! Carlijn & Gabi doen er alles aan om je te geven waar je behoefte aan hebt. De connectie met de rest van de groep was er ook direct, omdat iedereen haar eigen verhaal heeft en de sfeer veilig en relaxt is. Zelfs nu, maanden later, kan ik teruggrijpen naar  het goeie zonnige zorgeloze gevoel, een herinnering die ik altijd zal blijven koesteren.

Tinka

27 (mrt 2020)

In een prachtige villa met uitzicht op zee totaal in de watten gelegd worden door de fantastische gastvrouw Gabi.  Niets moet, gewoon doen waar je zelf zin in hebt. Dat leert Carlijn je ook in de cursus. Met veel goede tips, oefeningen en opdrachten houdt ze je een mooie spiegel voor. Hierdoor leert ze je je doel voor ogen te houden, benoemen wat je tegenhoudt je doel te bereiken en naar je innerlijk kompas te luisteren. Heel raak en waardevol. Deze retreat kwam op precies het juiste moment in mijn leven! Heb heerlijk gelachen, gehuild, mooie gesprekken gevoerd en ben flink aan het denken gezet. Kan het iedereen aanraden!

Jowieke

43 (mee in sep 2019)

Van heerlijk gezonde smoothie bowls tot aan de leukste excursies, Gabi regelt alles met een “niks moet, alles mag” mentaliteit. Fijne, goede gesprekken gehad met de mede deelnemers en echt tijd voor mezelf gemaakt. Ook de cursus beviel heel erg goed! Carlijn hield een spiegeltje voor en gaf heel veel praktische tips voor meer rust in het leven. Perfecte combinatie, ik beveel dit iedereen aan!
Karin

28 (juni 2019)

Voor iedereen die nog twijfelt: GA! Ik was één van die twijfelkonten maar heb geen moment spijt gehad dat ik ben gegaan! Het was echt een fantastische week.  

Juist tijdens de retreat leer je om weer eens echt te luisteren naar jezelf en je eigen lichaam, kom je even helemaal tot rust en hoeft er even helemaal niks! 

Bo

27 (sep 2019), @bodeborahh

Ik ben voor de 2de keer meegegaan dit jaar en dit keer heb ik het heel anders ervaren, op een goede manier. Ik ben dit keer echt door mijn weerstand heengegaan en de coaching van Carlijn heeft geholpen om mijn angst onder ogen te zien. Ik heb het erg fijn gehad in de villa. Love it!

Hakima

27 (mee in juni 2019)