fbpx

Van willen naar doen

cursus

 

Van ‘dit gaat nooit lukken’ naar “YEEHAA LET’S GO!

Stop met uitstellen en ga starten met wat je al zo lang wilt.

Met deze cursus krijg je meer begrip en zelfkennis zodat je in actie komt

Ja, ik doe mee!

Van willen naar doen

cursus

 

Van ‘dit gaat nooit lukken’ naar ‘YEEHAA LET’S GO! 

Stop met uitstellen en ga starten met wat je al zo lang wilt.

Met deze cursus krijg je meer begrip en zelfkennis zodat je in actie komt

Ja, ik doe mee!

Ooit wel eens gedacht: vanaf morgen ga ik echt starten…

Dan ga ik lekker vroeg opstaan om mijn to-do’s uit te werken, niet langer uitstellen, nu echt starten met wat ik al zo lang wil. Maar de volgende dag komen er 100 andere dingen tussen.

Of wil je wel, maar heb je geen flauw idee waar te beginnen.

Je vertelt jezelf dat het ‘juiste moment’ heus wel komt en je gaat weer door met de rest van je dag
en er is wéér niks veranderd….

Herkenbaar?

=

Netflix geopend in plaats van aan je droom te werken.

=

Teleurgesteld in jezelf omdat je je niet aan je eigen afspraken houdt.

=

Je wil wel maar je weet niet hoe en waar je moet beginnen?

=

In je hoofd is het een ingewikkeld mega-ding geworden en dit houdt je tegen om te starten.

Been there, done that

Fotografie: Odette Denijs

Maar het kan ook anders

Ik weet heel goed wat het is om dingen uit te stellen. Omdat het er groot, onmogelijk en beangstigend uit ziet. En nog steeds. Maar er is 1 groot verschil: Ik herken dit bij mezelf en ik weet wat ik moet doen om WEL in die actiestand te komen.

Dit is geen gewone cursus ‘plannen en productiviteit’ waarin ik je leer te plannen en hoe je je hieraan houdt. In deze cursus leer je hoe je dromen omzet naar realiteit. Nog veel belangrijker: deze cursus draait om die eerste stap om in actie te komen.

Door de jaren heen heb ik veel spannende stappen gemaakt die groot leken en waar ik niet aan durfde te beginnen.

Een baan opzeggen zonder iets nieuws te hebben. Volledige carriereswitch. Kunnen werken waar en wanneer ik wil. Een bedrijf opbouwen. Paar maanden reizen door Azië. Drie dagen solohiken. Zomaar wat van mijn dromen die nooit werkelijkheid waren geworden als ik niet had geweten HOE je je verlangens omzet naar realiteit.

Ik leer het je graag

Herkennen hoe je jezelf saboteert

Herkennen hoe je jezelf saboteert

Je eigen cheerleader worden

De kracht van visualiseren

Van ‘dit gaat nooit lukken’ naar ‘YEEHAA LET’S GO!’

€104 aan waarde voor maar €64

Herkennen hoe je jezelf saboteert

Kristalhelder doel stellen

Je eigen cheerleader worden

De kracht van visualiseren

Van ‘dit gaat nooit lukken’ naar ‘YEEHAA LET’S GO!’

€104 aan waarde voor maar €64

Dit ga je bereiken

Z

Helder verlangen

Je hebt kristalhelder waarom jouw droom/doel belangrijk voor je is. Je voelt je vanuit hart en ziel geconnect.

Z

Klaar met zelfsabotage

Je begrijpt beter waarom je jezelf saboteert en herkent de momenten dat het gebeurt.

Z

Jouw 1e stap is gezet

Je bent geïnspireerd en gemotiveerd en hebt de 1e stap al gezet. Grote kans dat je de 2e en 3e ook al hebt gezet.

Dealen met sabotages

Ik vond het best confronterend om te ontdekken hoezeer ik mezelf saboteer. Het is wel fijn om dat nu door te hebben omdat ik weet hoe ik ermee kan dealen. Ik vond de visualisatie ook echt prachtig en ik roep dat gevoel nog regelmatig op!

Dorien

Positief fantaseren

Doen!

Het helpt je om inzicht te krijgen en eindelijk eens te starten met wat je graag wil. Mijn belangrijkste nieuwe ‘tool’ is om positief te fantaseren.

Petra

Inhoud cursus

Deze cursus is niet alleen maar informatie tot je te nemen… oh nee zeker niet!

We gaan gezellig aan de slag met opdrachten in het werkboek om meer begrip en zelfkennis te krijgen zodat je in actie gaat komen.

We behandelen de volgende onderwerpen

1. Jouw ideale leven

2. Vind jouw WHY

3. Belemmeringen & Zelfsabotage

4. Zien, Geloven, DOEN

Zo werkt het

De cursus bestaat uit een video en een uitgebreid werkboek. Zodra je een kaartje koopt ontvang je een mailtje met de video en het werkboek. Je kunt dan direct starten. De cursus volg je geheel op jouw eigen tempo en is minimaal 3 maanden terug te kijken. Inclusief het maken van de opdrachten ben je zo’n 1,5 a 2 uur met de cursus bezig.

Realiseren doel

Ik begin vaak heel enthousiast en vol energie en dan in eens is die interne criticus die allerlei negatieve gedachten laat passeren. Ik heb ze nu erkent en opgeschreven. Ik heb door deze cursus weer een kleine stap genomen in het realiseren van mijn doel en het doel dicht bij mezelf te houden.

Sabrina

Ultieme motivator

Ik twijfelde om mee te doen en dacht ‘zal ik na 2 NLP-opleidingen hier nog iets nieuws horen? Maar o.a. het best case scenario is zo’n eye opener: wat nou als het allemaal goed gaat… hoe lekker! Dat is voor mij wel de ultieme motivator merk ik nu om ECHT aan de slag te gaan! Ik ben blij dat ik met open mind je cursus heb gevolgd en wil ‘m zeker vaker gaan gebruiken voor andere doelen, want het brengt mij enthousiasme en energie om aan de slag te gaan met mijn doelen (klein en groot)!

Carolien

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik starten?

Zodra je een kaartje koopt, krijg je een mailtje met de toegang tot een besloten pagina waarop je de cursus kan vinden. Je kan dan direct starten als je wil. Je volgt de cursus helemaal op jouw tempo: je houdt zeker een maand lang toegang tot de cursus. Inclusief de opdrachten ben je er ongeveer 1,5 tot 2 uur mee bezig.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is gemaakt voor jou als je een groot doel of droom hebt, maar niet in actie komt. Jouw doel of droom voelt groot en onbereikbaar. Soms maak je jezelf wijs dat je knettergek ben dat je dit wil, maar ergens weet je dat het mogelijk zou moeten zijn. Toch?

Voorbeelden zijn:

  • Een carriereswitch maken
  • Alleen op vakantie willen
  • Sabbatical
  • Een andere baan willen
  • Een paar maanden reizen
  • Nieuwe opleiding starten
  • Helemaal jezelf zijn

Of misschien nog heel wat anders. Zomaar wat dromen en verlangens die door je hoofd kunnen gaan en maar blijven terugkomen. Deze cursus maakt korte metten met uitstelgedrag, perfectionisme en zelfsabotage. Op een liefdevolle manier leer je kijken naar hoe je jezelf tegenhoudt en wat je wél kunt doen om in actie te komen.

Ik ben er nog niet klaar voor

Dan is deze cursus gemaakt voor jou! Jouw doel of droom voelt groot en onbereikbaar. Soms maak je jezelf wijs dat je knettergek bent dat je dit wil, vertel je jezelf dat je er nog niet klaar voor bent of dat dit niet het juiste moment is. En het resultaat? Er is nog steeds niets veranderd. 

Deze cursus helpt je om jezelf te onderzoeken. Maakt korte metten met uitstelgedrag, perfectionisme en zelfsabotage. Op een liefdevolle manier leer je kijken naar hoe je jezelf tegenhoudt en wat je wél kunt doen om in actie te komen.

Aan jou de keuze. Doe je het ouder vertrouwde of probeer je eens wat anders?

 

Ik weet nog niet precies wat ik wil, is deze cursus dan ook geschikt?

Ga voor jezelf het volgende na: heb je echt geen enkel idee? Of zijn er wel dingen waar je stiekem enthousiast van wordt, maar waar je je ook een beetje bang, gespannen of overweldigd door voelt? Of denk je bijvoorbeeld dat het niet mogelijk is? En dat je het daarom een beetje wegduwt of nog niet kraakhelder hebt.

In het tweede geval zou ik zeggen: join, doe lekker mee! In het eerste gedeelte van de cursus doen we een opdracht rondom het omschrijven van jouw ideale leven en ontdekken we jouw why en motivatie zodat we jouw innerlijke vuur gaan aanzetten. Als je echt geen enkel flauw benul hebt, echt nul komma nul, dan kan je dat beter eerst uitzoeken, dan is deze cursus minder geschikt.
Ik heb nog een andere vraag

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op carlijn@carlijnsijs.nl. Spreken we elkaar snel!