fbpx

Ervaringen uit Spanje

 Uitgebreide ervaringen

 

Aanvankelijk voelde ik me wat schuldig om de retreat ‘zomaar voor mezelf’ te boeken: ik heb kleine kinderen en een eigen bedrijf. Maar het waren dagen waarin ik weer even herinnerd werd aan een vroegere, vrolijke versie van mezelf die vanuit enthousiasme keuzes maakte en die kant mag wel weer wat meer voren. En dat schuldgevoel kan snel de deur uit als je beseft dat je hele omgeving er baat bij heeft als je weer energiek thuis komt!

Ik heb me vooral ook stuk gelachen en onwijs veel plezier gehad. Ik kwam opgeladen thuis en dat was extra fijn om de Corona-quarantainetijd mee in te gaan. Deze retreat is een aanrader voor iedereen; een kadootje voor jezelf in heel veel opzichten.

Anne

37 (maart 2020)

Alles werd tot in detail met zo enorm veel liefde geregeld. Van heerlijk gezonde smoothie bowls tot aan de leukste excursies, Gabi regelt alles met een “niks moet, alles mag” mentaliteit. Fijne, goede gesprekken gehad met de mede deelnemers en echt tijd voor mezelf gemaakt. Er is tijd voor ontspanning of om aan je eigen ontwikkeling te werken, alles is oké. Ook de cursus beviel heel erg goed! Carlijn hield een spiegeltje voor en gaf heel veel praktische tips voor meer rust in het leven. Perfecte combinatie, ik beveel dit iedereen aan!

Karin

28 (mee in juni 2019)

“Yoga, massage, heerlijk eten, uitslapen, relaxen bij het zwembad of op het strand… waar je maar zin in hebt!”

Voor iedereen die nog twijfelt: GA! Ik was één van die twijfelkonten maar heb geen moment spijt gehad dat ik ben gegaan! Het was echt een fantastische week waarin ik mijzelf meerdere keren tegen ben gekomen, heel wat tranen heb gelaten (ook van het lachen) maar bovenal heel erg veel heb geleerd! Ik ben mij nu een stuk bewuster van keuzes, van alles wat ik zelf in de hand heb en hoe vaak ik denk; maar wat vinden anderen hiervan?

Ook nu nog weken later hoor ik Carlijn haar stem nog vaak in mijn hoofd: ‘Het is oké!’ Want wat zijn we soms streng voor onszelf en wat zijn we altijd maar aan het vechten om het voor iedereen goed te doen. Juist tijdens de retreat leer je om weer eens echt te luisteren naar jezelf en je eigen lichaam, kom je even helemaal tot rust en hoeft er even helemaal niks! Want alles was echt tot in de puntjes verzorgd: yoga, massage, heerlijk eten, uitslapen, relaxen bij het zwembad of op het strand… waar je maar zin in hebt! Nogmaals een hele dikke shout out vol liefde naar Carlijn en Gabi en de andere twee geweldige deelnemers El & Marlies

Bo

27 (sep 2019), @bodeborahh

Op aanraden van mijn arts heb ik deze vakantie geboekt en wat heb ik veel geleerd! Ik zit zoveel beter in m’n vel en voel me sterker dan ooit. Wat ik tijdens Petite Retreat geleerd heb, heb ik de afgelopen 1,5 jaar niet bij een psychiater geleerd. Het heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven, ik heb geleerd dat ik goed genoeg ben en het maakt me nu weinig meer uit wat een ander van me vindt.

Het kostte me heel wat moeite om oppas te vinden voor mijn kinderen én om eens bewust voor mezelf te kiezen, maar het heeft me zoveel opgeleverd! Ik ben nu een leukere mama en een gezelligere vrouw.

Als je op zoek bent naar tijd voor jezelf, volledig wilt ontspannen en lekker in de watten gelegd wilt worden,ben je bij Gabi en Carlijn aan het juiste adres. 

Ik zeg; Gewoon boeken! Je gaat geen spijt krijgen!

Linda

27 (mee in juni 2019)

“De connectie met de rest van de groep was er direct”.

Wat een top idee is dit! Voor iedereen die er even tussenuit wil. Ik ben voor de tweede keer meegeweest en het was nog steeds geweldig! Het is echt iets wat ik ieder jaar zou willen doen en wat ik iedereen aanraad! Op naar volgend jaar dus…

Lisanne

32 (juni 2019), @happyhandmadeliving

De retreat is alles wat het beloofde en meer! Carlijn & Gabi doen er alles aan om je te geven waar je behoefte aan hebt. De connectie met de rest van de groep was er ook direct, omdat iedereen haar eigen verhaal heeft en de sfeer veilig en relaxt is. Zelfs nu, maanden later, kan ik teruggrijpen naar het goeie zonnige zorgeloze gevoel, een herinnering die ik altijd zal blijven koesteren.

Tinka

27 (mee in mrt 2020)

“Een vakantie die ik iedere vrouw gun.” 

Een Petite Retreat is een vakantie die ik iedere vrouw gun. In combinatie met de coaching van Carlijn leer je beter naar jezelf te luisteren en, ook belangrijk, word je er dagelijks aan herinnerd dat het helemaal oké is om te doen wat JIJ wilt. Ik heb echt een heerlijke week gehad vol yoga, pilates, heerlijk eten en drinken, zon, zee en strand plus mooie gesprekken met prachtige mensen. Ik kom 100% nog een keer terug!

Nuria

36 (mee in mrt 2020)

Ik ben voor de 2de keer meegegaan dit jaar en dit keer heb ik het heel anders ervaren, op een goede manier. Ik ben dit keer echt door mijn weerstand heengegaan en de coaching van Carlijn heeft geholpen om mijn angst onder ogen te zien. Ik heb het erg fijn gehad in de villa. Love it!

Hakima

27 (mee in juni 2019)

“Ik heb maar een advies betreft deze retreat en dat is doen!.

Ik heb maar een advies betreft deze retreat en dat is doen! Ik kan me niet herinneren dat ik zo heerlijk tot rust ben gekomen, heerlijk heb gegeten en gedronken, leuke nieuwe meiden heb ontmoet en uitgebreid van de zon en het zwembad heb genoten. Door die rust kon ik nadenken over mijn leven, reflecteren en kon ik zien waar ik happy mee ben en waarmee minder happy. Een soort van manier om even te resetten. Gabi en Carlijn zijn een topteam die alles tot in de puntjes verzorgen en bovendien enorm gezellig zijn. Doen dus!

Eline

34, @eline1704

Wat een heerlijk kado aan jezelf: een petite retreat!! In een prachtige villa met uitzicht op zee totaal in de watten gelegd worden door de fantastische gastvrouw Gabi. Alles wordt voor je verzorgd en geregeld, totale luxe waardoor je nergens aan hoeft te denken en helemaal tot rust komt. Niets moet, gewoon doen waar je zelf zin in hebt. Dat leert Carlijn je ook in de cursus. Met veel goede tips, oefeningen en opdrachten houdt ze je een mooie spiegel voor. Hierdoor leert ze je je doel voor ogen te houden, benoemen wat je tegenhoudt je doel te bereiken en naar je innerlijk kompas te luisteren. Heel raak en waardevol. Deze retreat kwam op precies het juiste moment in mijn leven! Heb heerlijk gelachen, gehuild, mooie gesprekken gevoerd en ben flink aan het denken gezet. Kan het iedereen aanraden!

Jowieke

43 (mee in sep 2019)