fbpx

Inspiratiesessie

Laagdrempelig in gesprek? Brainstormen of tips over jouw business of marketing? Wil je ook coach worden? Leuk! Laten we samen koffie drinken!

Ik vertel je dolgraag alles wat ik weet over ondernemen, marketing, coaching. communicatie en/of Instagram. En dan natuurlijk helemaal gericht op jouw situatie zodat je er het maximale uithaalt en met concrete handvatten verder kunt.

Jij bepaalt waar we het over gaan hebben. Een inspiratiesessie mag daarom ook helemaal gaan over jouw leven, waar je nu staat en wat je graag zou willen.

Een inspiratiesessie duurt 1 uur en kost nu €89,-. Je bent welkom in mijn coachruimte in Rijswijk (Zuid Holland) of we praten via Zoom. Dus, koffietje doen?

De inspiratiesessie met Carlijn gaf mij veel energie! Ik heb al mijn vragen gesteld over het starten met een eigen onderneming. Carlijn is hier erg open over en stimuleerde mij om mijn droom echt waar te maken. Zij is een eerlijke, enthousiaste coach waar je een prettig gesprek mee kunt voeren. Door dit gesprek weet ik nu beter waar ik op kan letten als startende ondernemer.

Floor

@destresscoach

Carlijn inspireerde mij via sociale media en wist mijn interesse op te wekken hoe zij dat vanuit haar vak als coach allemaal deed. Met een lekker bakje koffie en een lunch wist Carlijn, met mooie inzichten en enorm enthousiasme, mij weer te helpen met nieuwe inzichten! De natuurlijke kracht van Carlijn is haar transparantie en empathische vermogen. Ze neemt goed de tijd voor je! Met haar passende adviezen, merk je dat je met een vakvrouw te maken hebt die met haar enthousiasme en passie jou kan inspireren!

Martijn

www.joyus.nl

We hebben een super leuke middag gehad met Carlijn. We wilden graag weten hoe we Instagram handiger kunnen gebruiken voor ons bedrijf. Het werd een gesprek over veel meer dan dat: diepgaand over allerlei onderwerpen. En wat wordt een vrijdag middag dan ineens relaxed als je veel raakvlakken hebt en op hetzelfde level praat. Dan ga je alledrie op en top geïnspireerd naar huis!

Bart & Deborah

Reconnected

Veelbesproken onderwerpen:

Instagram


Hoe zet je Instagram succesvol in (als ondernemer)? En hoe ga je waardevolle connecties aan met jouw volgers? Inmiddels zit ik al een tijdje op Insta ben ik ontzettend trots op hoe mijn community groeit. Ik deel graag praktische tips die je direct kan toepassen! Ik heb veel geexperimenteerd en deel met liefde al mijn kennis tijdens een kop lekkere koffie. 
 

Coaching


Denk je er al een tijdje over om coach te worden? Ik geloof erin dat de behoefte aan goede coaches steeds groter gaat worden en dat er daarom nog genoeg plek is voor nieuwe coaches! Maar welke opleiding past daarbij? En hoe begin je eigenlijk? Allemaal vragen die ik ook tegen ben gekomen. Ik deel dolgraag  mijn ervaring en kennis op dit gebied tijdens een inspiratiesessie. 

Ondernemen


Het kriebelt al een tijdje: je wilt graag voor jezelf beginnen. Alle gedachtes en vragen die door je hoofd heen spoken heb ik ook gehad. Echt. Mijn beginperiode was intens maar heel fijn, omdat ik een aantal dingen wist. En ik deel ook de dingen die niet voor me werkten en wat ik daarvan heb geleed! Je mag me alles vragen en ik geef eerlijk antwoord :). 

Marketing


Ik heb een studie afgerond in communicatie / marketing en jarenlang een baan gehad waarin ik fulltime hiermee bezig was. Als ondernemer vind ik het ook een van de leukste dingen om me mee bezig te houden. Ik geef graag tips hoe je jouw aanbod zo vertaalt, zodat jouw ideale klant dat dolgraag bij jou wil afnemen.
 

Wat voor soort tips geef ik? 

Wat voor tips ik geef is natuurlijk afhankelijk van jouw situatie en jouw vraag. In ieder geval ben ik tijdens de inspiratiesessies heel eerlijk in hoe ik de dingen heb aangepakt, wat er bij mij mislukte of juist goed ging en hoe ik daar mee omging. Ook deel ik welke mindset mij in specifieke situaties hebben geholpen! Maar hieronder een aantal voorbeelden van praktische tips:

– Wat NLP is en hoe je dat in coaching kan inzetten. 
– Hoe je een netwerk kan opbouwen van like-minded people (superwaardevol!). 
– Hoe ik al met meer dan 20 partijen samenwerkingen/sponsoringen ben aangegaan via Instagram en hoe jij dat ook kan doen!
– Waarom samenwerkingen de bom zijn. 
– Wanneer en hoe ik besloot mijn vaste baan op te zeggen. 
– Hoe meer mensen op een organische manier jouw Instagram gaan vinden met #echteinsta 
– Hoe je op een eerlijke manier meer volgers krijgt die dolblij zijn om jou te volgen. 
– Tips om te beginnen met vloggen in je instastory’s
– Hoe ik gratis professionele foto’s voor mijn website en voor Instagram kreeg (simpel!). 

Ik heb de inspiratiesessie als bijzonder en positief ervaren. Doordat Carlijn oprecht naar mij luisterde en de juiste vragen stelden kreeg ik meer verheldering en verduidelijking van wat ik nou echt wil. Sinds onze inspiratiesessie probeer ik meer in oplossingen te denken en mijn doelen na te streven. Nogmaals dank Carlijn!

Jeff, 35

De inspiratiesessie met Carlijn vond ik heel inspirerend. Ze is open en eerlijk over haar eigen pad, waardoor je je gezien voelt. Omdat ze ook zo ontzettend positief en praktisch is ingesteld, houdt ze een liefdevolle spiegel voor en motiveert je om je pad van ondernemen weer rustig door te zetten. Ze helpt je makkelijk denken en in oplossingen.

Eliza

@lizyogaandhspcoach