fbpx

Alsjeblieft, jouw gratis Werkboek Persoonlijke Jaarafronding

Ha leukerd!

Wat fijn dat je het Werkboek Persoonlijke jaarafronding hebt aangevraagd. Ik hoop dat je met deze 22 mooie vragen het afgelopen jaar goed afsluit zodat je klaar bent voor alle magic die het volgende jaar gaat brengen.

Download jouw gratis werkboek hier.

 

Volg je me al op instagram? 

Dagelijks een inkijkje in mijn leven en praktische tips&trucs voor een nóg leuker leven! 

Carlijn Sijs

Hoi, ik ben Carlijn!

Als lifecoach help ik mensen om meer te gaan leven vanuit hun hart. Om te gaan doen waar ze écht blij van worden en zichzelf op 1 zetten.

Als je niet goed voor jezelf zorgt, loopt je batterij steeds verder leeg. Dit kan je moe, gespannen en prikkelbaar maken. Als je dat niet doorbreekt, kan dat leiden tot overspannenheid of burn-out.

Een aantal jaren geleden ervaarde ik dit ook allemaal en zat ik zelfs even overspannen thuis. Tot ik besloot om mezelf op 1 te zetten en verantwoordelijkheid te pakken voor mijn eigen happiness. Vanaf toen werd mijn leven steeds fijner en leuker.

Ik geloof erin, dat de hele wereld er beter van wordt als jij jezelf op 1 zet en eerst voor jezelf gaat zorgen.

En dat kan. Het kan anders. Ook voor jou.

Ik help je graag op weg naar een leven dat echt bij jou past en waar jij volop kan genieten.

Volg mij op Instagram voor dagelijkse tips en inspiratie voor een nóg leuker leven!