fbpx
Carlijn-By-Joy-Photography

Coach Zelfvertrouwen

Ben je op zoek naar begeleiding om je leven in een positieve richting te sturen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Als ervaren en toegewijde coach zelfvertrouwen, bied ik een ondersteunende omgeving waarin jij de mogelijkheid hebt om te groeien, obstakels te overwinnen en doelgericht te werken aan een vervuld leven.

Een leuker en relaxter leven

Leer goed voor jezelf te zorgen op fysiek, mentaal en sociaal vlak en leef een leuker en relaxt leven.

In verbinding komen met jezelf

Leer wie jij werkelijk bent en richt het leven in volgens jouw normen en waarden. 

Ontdek jouw maximale potentie

Kom erachter waar jouw krachten liggen en hoe je maximale potentie uit het leven kunt halen. 

Carlijn Sijs

Coach Zelfvertrouwn: Dit ben ik.

Als jouw toegewijde coach zelfvertrouwen ben ik, Carlijn Sijs, gepassioneerd om jou te begeleiden op jouw reis naar persoonlijke groei en welzijn. Mijn achtergrond in NLP, meditatie en wandelcoaching heeft mij de tools en inzichten gegeven om mensen te helpen obstakels te overwinnen en hun volledige potentieel te bereiken.

Mijn benadering is persoonlijk, empathisch en gericht op het creëren van een vertrouwde omgeving waarin jij je vrij voelt om te groeien. Ik geloof sterk in de kracht van individuele groei en samen kunnen we werken aan het identificeren van doelen en het ontwikkelen van strategieën om ze te bereiken.

Of je nu worstelt met stress, op zoek bent naar meer balans in je leven of specifieke doelen wilt verwezenlijken, ik ben er om jou te ondersteunen. Mijn doel is om jou te helpen een vervuld en doelgericht leven te leiden.

Neem contact met mij op voor een matchgesprek en laten we samen ontdekken hoe ik jou kan begeleiden op jouw pad naar persoonlijke groei en welzijn.

Selfcare checklist

De voordelen van Zelfvertrouwen Coaching

Het leven kan uitdagend zijn en ik begrijp dat. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen het vermogen heeft om positieve veranderingen aan te brengen. En precies dat motiveert mij ook om jou te begeleiden bij het navigeren door uitdagingen en het realiseren van doelen. Maar wat zijn eigenlijk nog meer voordelen van Zelfvertrouwen Coaching?

#1 Persoonlijke groei en ontwikkeling 

Doormiddel van een aangepaste coachingsessies help ik jou om je zelfbewustzijn te vergroten en obstakels te overwinnen en persoonlijke groei te stimuleren. 

#2 Stressmanagement en Balans 

Tijdens jouw coachingsessie gaan we op zoek naar jouw stressfactoren en aan de slag met het ontwikkelen van strategieën om stress te verminderen, waardoor een betere levensbalans ontstaat. 

#3 Leer beter voor jezelf te zorgen 

Ik leer je hoe je goed voor jezelf kunt zorgen op zowel fysiek, mentaal als sociaal vlak. In de Selfcare checklist heb ik 70 manieren voor je uitgeschreven hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. Download hieronder gratis de selfcare checklist!

#4 Besluitvaardigheid en assertiviteit

Zelfvertrouwencoaching kan je helpen bij het ontwikkelen van besluitvaardigheid en assertiviteit. Door je zelfvertrouwen te vergroten, leer je steviger in je schoenen te staan en krachtiger op te komen voor je eigen belangen. Dit kan je helpen om betere beslissingen te nemen en effectiever te handelen in verschillende situaties.

“Carlijn weet als coach zelfvertrouwen precies de juiste vragen te stellen zonder oordeel. Ze heeft mij heel veel handvaten gegeven waar ik mee aan de slag kan”

Melina 35 jaar 

Jouw coach zelfvertrouwen!

Grijp nu de kans om aan jezelf te werken en jouw leven positief te veranderen. Laat mij jouw gids zijn op jouw reis naar persoonlijke groei en welzijn. Neem vandaag nog contact op en begin jouw transformatie!

Veel gestelde vragen

Wat is het doel van een sessie?

Mijn coachingsessie kan jou helpen bij het zoeken naar een update van jouw geluksfactor. Je kunt coaching inzetten bij heel concrete vragen zoals: ‘’Ik wil een andere baan maar weet niet wat’’ of wanneer je bijvoorbeeld in conflictsituaties bent beland en je dat niet wilt.’’ Maar je bent ook welkom wanneer je niet precies je vinger erop kunt leggen maar je simpelweg gelukkiger wilt voelen. Voel je je oververmoeid twijfelachtig of ben je vaak boos? Ik help je graag met het beantwoorden van deze vragen. 

Welke coachingsessies zijn er?
Hoe kan ik een afspraak maken?

Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor een coachingssessie of een van mijn andere diensten door het contactformulier op de website in te vullen. 

Wat kan ik verwachten tijdens een coachingssessie met Carlijn Sijs?

Tijdens een coachingssessie kun je een ondersteunende en vertrouwelijke omgeving verwachten waarin jouw doelen en uitdagingen centraal staan. Ik zal verschillende methoden en technieken gebruiken om jouw persoonlijke groei te stimuleren. 

Hoelang duurt een coachingsessie?

De duur van de coachingsessie kan variëren afhankelijk van jouw specifieke behoeften en doelen. Over het algemeen duren de sessies ongeveer 60 minuten.