fbpx

2020 kickstart

Dit wordt JOUW jaar

Eerlijk, hoe vaak neem jij de tijd om echt na te denken over wat jij de komende tijd zou willen? Hoe vaak neem jij daar nou echt de rust en de ruimte voor? Om bewust te denken, te dromen en te visualiseren?

De 2020 kickstart is een bijzondere middag waar jij je plannen, dromen en doelen voor 2020 vorm gaat geven. Letterlijk, want je gaat naar huis met een moodboard waar je jouw plannen voor 2020 visueel op hebt gemaakt!

4 januari, Leidschendam

De 2020 kickstart vindt plaats op 4 januari (12.30 – 17.00). Leidschendam ligt naast Den Haag. De locatie is bereikbaar met OV (10 min lopen) en parkeren kan gratis voor de deur. 

Van €97, nu maar €47 

De 2020 kickstart is nu maar €47 inclusief BTW in plaats van €97. 

Dit krijg je 

– Masterclass ‘Doelen en Dromen’ 
– Jouw eigen moodboard maken
– Alle materialen voor jouw moodboard 
– Hele dag begeleiding van mij 
– Koffie, thee en fruitwater 
– (Healthy) snacks 

 

De magie van moodboards 

Het grootste deel van wat wij doen wordt aangestuurd door onbewuste processen in ons brein en in ons lijf. Ze zeggen zelfs wel eens dat maar 5% van wat wij doen met volle bewustheid gebeurt. Interessant he? 

En als we dat dan weten, hoe lekker zou het dan zijn om positieve invloed uit te oefenen op die onbewuste processen? Zodat die voor jou gaan werken in plaats van tegen je? Zodat je moeitelozer jouw doelen en dromen waar kan maken? 

Tijdens de 2020 kickstart geef ik een masterclass over doelen en dromen waarheid maken. Al die technieken kan je direct toepassen op jezelf het maken van jouw moodboard. Zodat 2020 het jaar wordt waarin ook jij de magie van gereliseerde dromen en doelen waar kan meemaken. 

En niet onbelangrijk: Jouw moodboard neem je natuurlijk mee naar huis! Ik geef je tips zodat jouw moodboard heel 2020 een krachtige reminder is aan jouw dromen en doelen. 

Ik regel alles voor je

Vaak wil je wel tijd vrij maken om een moodboard te maken of om je dromen en je doelen te visualiseren. Maar het lukt gewoon niet. Kom dan zeker een middagje helemaal verzorgd bij mij jouw moodboard maken. Geen ingewikkeld gedoe: ik regel alles! Onder andere natuurlijk de mooiste tijdschriften waarmee je jouw moodboard kan maken zoals:

– Flow
– Happinez
– Linda
– VT wonen
– JAN magazine 

Programma

1. Masterclass ‘Doelen en Dromen’ 
2. Surprise: nog helderder jouw dromen en doelen voelen
3. Moodboard maken 
4. Bekrachtigen van jouw doelen en dromen

De hele middag staat er koffie, thee, fruitwater en (healthy) snacks voor je klaar. Je gaat gemotiveerd en geinspireerd naar huis om aan de slag te gaan met jouw dromen en doelen!